USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Протези бійцям роблять не з кришечок, а виручених за них коштів, – волонтери з Волині

4 Лютого 2016 11:11
Волинські волонтери, які займаються збором пластмасових кришечок на Волині, обурені заявою Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО.

Нагадаємо, в уряді України запевнили, що з кришечок, які масово збирають українці, не роблять протези - це дезінформація. Кришечки йдуть на переробку, а от куди йдуть гроші від переробки - питання до організаторів.

Таку інформацію поширила Українська служба ВВС.

На цю інформацію відреагували волинські волонтери. Зокрема, на своїй сторінці у мережі Фейсбук волонтер Юля Сідімянцева написала: «Прикро, що в Державній службі у справах ветеранів війни та учасників АТО працюють тугодуми, які справді вважають, що протези бійцям справді виготовляють із пластикових кришечок.

Як координатор збору пластикових кришечок в рамках акції «Добро жменями» у співпраці з Благодійний фонд «ОВЕС» заявляю, що протези бійцям купують за кошти, отримані від продажу кришечок заводам-переробникам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 4 Лютого 2016 12:00
а ще приймають кришечки? Якщо можна перелік місць - де їх приймають в Луцьку. Дякую
Ірина до Лучанка Показати IP 4 Лютого 2016 12:55
На Театральному майдані є будиночки рукотворів. Там збирають
Тарас Показати IP 4 Лютого 2016 13:50
а чому тільки кришечки? Пластикові пляшки не підходять?
Віктор Показати IP 4 Лютого 2016 15:49
Я відносив в магазин "Салют" навпроти обласної лікарні,коробка стоїть на підвіконні біля касирів.
Санчез Показати IP 4 Лютого 2016 21:53
Було би добре поставити такі урни біля смітників, де пляшки збирають...Людина принесла пластикову пляшку, відкрутила корок, і поклала - скоріше би назбиралося...
Аліна Показати IP 4 Лютого 2016 22:26
В школах збирають.
Ксенія Показати IP 5 Лютого 2016 13:31
Ще як тілки починали збір кришечок, я бачила по ТВ сюжет, де розповідали, що кришечки ідуть на виготовлення протезів, що цей пластик дуже міцний, на виготовлення одного протезу потрібно 80 тис. кришечок. Тепер виявляється, що люди - тугодуми... вірять тв-сюжетам. Не можна осуджувати ДС у справі ветеранів, зараз стільки аферистів, що потрібно все перевіряти і якщо є якісь підозри нецільового використання - припиняти!
Соломія Показати IP 5 Лютого 2016 18:06
Кришечки збирають майже у всіх школах та бібліотеках міста! Також у супермаркетах Салют та 7/23, а також у Колібрісі на Грушевського. Немає змоги поставити у багатьох иісцях, так як потім ті кришечки потрібно силами волонтерів зібрати і доправити на склад для зберігання. А волонтерів дуже мало..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus