USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь-2» на виїзді розгромила «Карпати»

23 Жовтня 2020 16:04
У восьмому турі Другої ліги «Волинь-2» завдяки дублю Богомаза з пенальті та дублю центрального захисника Войтіховського розгромила львівські «Карпати» - 0:4.

Вже на 6 хвилині головна арбітриня призначила пенальті у ворота «Карпат», помітивши порушення правил з боку львів’ян під час подачі волинянами кутового. Назарій Богомаз впевнено реалізував одинадцятиметровий удар, відкривши рахунок.

А вже через хвилину той же Богомаз міг оформлювати дубль та подвоювати перевагу, однак не реалізував вихід віч-на-віч.

«Волинь» продовжила тиснути, і на 13 хвилині лучани заробили ще одне пенальті – до м’яча знову підійшов Богомаз, сильно пробивши по центру – 0:2.

На 23 хвилині Богомаз знову мав момент, однак нападник головою не влучив по воротах після навісу зі штрафного.

До кінця тайму «Волинь» могла зробити рахунок розгромним, проте Чернов не зумів як слід розпорядитися м’ячем під час однієї з атак, пробивши у голкіпера замість того, щоб віддати на партнера.

На 48 хвилині небезпечно по воротах львів’ян пробивав Кобзар, однак голкіпер відбив удар нападника. Проте невдовзі рахунок таки став розгромним – височенний центрбек Войтіховський головою влучив у дев’ятку після подачі кутового – 0:3.

На 63 хвилині рахунок міг стати ще більшим, але Чернов змарнував черговий момент, не зумівши переграти воротаря. А у додатковий час Войтіховський оформив дубль – центрбек головою замкнув подачу Янчука зі штрафного – 0:4

В підсумку, «Волинь» святкувала перемогу та покращила своє положення в турнірній таблиці, вийшовши на десяте місце. До слова, волиняни випередили саме гравців «Карпат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Вакарчук Показати IP 23 Жовтня 2020 17:07
Молодці хлопці з молодіжного ФК "Волинь-2", так тримати!!! Але як завжди за сім зустрічей, вже мають в своєму активі 5 поразок. І тому з 13 колективів, що змагаються між собою Ліги (зони) А, займають всього 10 місце. Бажаю нашій молодіжці успіхів та перемог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus