USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Волинь-2» поступилася вдома команді з Галича

3 Жовтня 2020 21:45
ФК «Волинь-2» вдома програла ФК «Карпати» Галич 0:2.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

У звітному поєдинку обезкровлений коронавірусом склад «Волині-2» підсилили декілька гравців першої команди – в атаці зі стартових хвилин вийшли Назарій Богомаз та Богдан Кобзар, а у захисті – Максим Сасовський та Олександр Мартинюк.

І починали цей матч активніше саме «Хрестоносці», однак у Богомаза та Кобзаря ніяк не виходило акцентовано пробити з нелегких позицій після виграних єдиноборств. Коли було потрібно, «Карпати» виручав голкіпер Остап Вульчин – його здобиччю стали удари того ж таки Богомаза і Василя Пасічняка. А у середині тайму гості створили перший дійсно серйозний гольовий момент у матчі і одразу ж його реалізували – після подачі зі штрафного у карній зоні «Волині-2» без опіки залишився Богдан Козак, який відправив м’яч точно у дальній кут воріт іменинника Арсенія Коркодима – 0:1.

Наша команда намагалася відігратися, однак свої моменти Владислав Кристін, Пасічняк та Мартинюк не реалізували. А у відповідь – знову отримали гол. Козак вдало підставився у штрафному майданчику волинян, а арбітр призначив пенальті. Вирок переконливо реалізував Роман Лебедь – 0:2.

У другому таймі змінити хід гри «Волині-2» не вдавалося, а от «Карпати» створили декілька хороших нагод, аби вирішити долю матчу. Зокрема, лише трохи неточним був удар головою Вадима Мердеєва після флангової подачі, а після моменту Козака господарів врятував Коркодим. Міг забивати й ексволинянин Ярослав Деда, однак також ударом головою не влучив у дальній кут.

По-справжньому розраховувати на успіх «Хрестоносці» могли наприкінці матчу. Зокрема, Денис Теслюк переправляв м’яч п’ятою після хитрого кутового, однак Вульчин був на місці. Уже в компенсований арбітром час Кобзар занадто затягнув момент і так і не довів до удару дуже небезпечну ситуацію. А ще пізніше після скидки Тараса Завадовича та удару Ігоря Грицюка «Карпати» врятувала бокова стійка!

Фінальний свисток зафіксував невтішний результат для «Волині-2». Утім, це лише початок турнірної дистанції для «Хрестоносців», а виправитися вони зможуть вже у наступному турі 10 жовтня, коли гратимуть виїзний матч проти столичного «Рубікона».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus