USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь-2» вдома програла «Епіцентру» з Дунаївців

17 Жовтня 2020 18:54
У черговому турі першості другої ліги «Волинь-2» вдома приймала одного з лідерів групи – «Епіцентр» з Дунаївців.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

Суперники свою перевагу спробували реалізувати за рахунок стартового натиску і, зауважимо, їм це вдалося на усі 100%. Уже на 6-й хвилині лучани пропустили масовану атаку суперників, яку потужним ударом завершив Кіцак. А ще за чотири хвилини оборонці луцького клубу порушили правила у своєму карному і Івашко з пенальті забив другий гол.

Ближче до середини тайму молодіжному складу лучан вдалося вирівняти гру, внаслідок чого в одній з атак Богомаз виграв забіг на довгий пас з глибини у захисників «Епіцентру» і точним ударом скоротив відставання – 1:2. Втім, ігрова перевага була все ж за більш досвідченими гравцями суперника і наприкінці тайму ексволинянин Руслан Івашко забив третій м’яч у ворота Коркодима.

Після перерви гра проходила на зустрічних курсах за невеликої переваги гостей. На останніх хвилинах молоді лучани мали декілька шансів, аби скоротити рахунок, натомість на 89-й хвилині через неузгодженість дій захисту Роман Кузів забив четвертий м’яч.

Таким чином, «Волинь-2» зазнала прикрої поразки з рахунком 1:4 і намагатиметься реабілітуватися у наступному матчі, який зіграє за тиждень у Львові з місцевими «Карпатами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван з Гнідави Показати IP 17 Жовтня 2020 19:48
Видно, шо замість футболу у Луцьку доцільніше перейти на "Чапаєва" !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus