USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» – «Агробізнес»: 0–0

17 Листопада 2018 19:00
Поєдинок 18 туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги між «Волинню» та «Агробізнесом» з Волочиська розпочався на луцькому стадіоні «Авангард» о 17:00. Ця гра стала останньою для команд перед початком зимового міжсезоння.


Зважаючи на прикру поразку минулого туру у Харкові, підопічні Андрія Тлумака вимушені були йти вперед аби здобути надважливі 3 очки та піти на зимову перерву у зоні лідерів.

Щодо сьогоднішніх гостей, то дебютант першої ліги наразі знаходиться на передостанньому місці у турнірній таблиці, отже кожні залікові пункти для підопічних колишнього гравця «Волині» Андрія Донця на вагу золота.

Гру в якості головного арбітра обслуговував киянин Олександр Соловян. За його суддівства «Волинь» тричі програвала: «Львову» у Кубку України (0:3), а також «Жемчужині» (1:3) та «Сумам» (0:1) у рамках Першої ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus