USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» – «Гірник-Спорт»: перед матчем

26 Жовтня 2018 13:32
До екватору дистанції, як і у попередньому сезоні, «Волинь» підходитиме домашнім матчем проти «Гірника-Спорту». Гра відбудеться 27 жовтня о 17.00 на стадіоні «Авангард». Пряма трансляція – телеканал «Аверс», повідомляє клубна прес-служба лучан.

Торік цей «підхід» виявився для нашої команди невдалим – хоча, по суті, був лише продовженням невдалої смуги «Хрестоносців» у важкому адаптаційному сезоні Першої ліги. Цього ж року команди готуються до поєдинку вже в інших ролях. «Волинь» здобула вольову та емоційну перемогу над «Рухом» у попередньому турі, вигравши на виїзді уперше за два місяці. Ця «вікторія» вивела команду Андрія Тлумака на чисте друге місце турнірної таблиці чемпіонату. А от «Гірник-Спорт» ніяк не може набрати хід – у останніх дев’яти поєдинках підопічні Сергія Пучкова здобули лише одну перемогу.

На виїздах картина для Горішніх Плавнів ще гірша – усього одне очко у п’яти поєдинках чемпіонату. Щоправда, і грала команда проти топ-суперників – «Дніпра-1» (0:6), «Колоса» (2:5), «Інгульця» (2:4) та «Металіста-1925» (1:2). Літнє міжсезоння добряче «перелопатило» склад «Гірника-Спорту», тож у новому чемпіонаті Сергій Пучков працює фактично з новою командою. А у матчі проти «Волині» гості зіграють без відчутної частини свого атакувального потенціалу. Справа у тому, що поєдинок через дискваліфікації пропустять новачки команди Ігор Сікорський та Антон Кіча, а також Юрій Батюшин.

У «Волині» після вдалого виїзду до Львова – тільки хороший настрій. Четверо гравців луцької команди після матчу проти «Руха» потрапили до різних символічних збірних туру – Денис Кожанов, Андрій Яковлєв, Сіаваш Хагназарі та Віталій Неділько. Уперше восени забив Ігор Карпенко – що, безумовно, тільки повинно додати наснаги молодому форварду. Свого часу чекає Дмитро Козьбан – він, як і Карпенко донедавна, «мовчить» з п’ятого туру. У домашніх поєдинках «Волинь» зазвичай створює дуже багато гольових можливостей – навряд чи ситуація зміниться цього разу. Найголовніше – зіграти у свою гру та реалізувати шанси.

VERSUS

Матчі попереднього сезону – єдині у історії протистоянь обох команд. У останньому матчі першого кола минулої осені «Гірник-Спорт» переграв нашу команду з мінімальним рахунком – 1:0. А от у заключному турі чемпіонату «Волинь» взяла реванш – 2:0. Ця перемога залишила «Хрестоносців» у Першій лізі чемпіонату України.

АРБІТРИ

Матч у якості головного арбітра обслуговуватиме Анастасія Романюк з Івано-Франківська. На матчах «Волині» на офіційному рівні вона ще не працювала. Допомагатимуть їй асистенти Володимир Думенко та Микола Близнюк (обидва – з Харкова). Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Роман Зань (Львів).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)

Рік заснування: 1989

Кольори клубу: червоно-чорні

Офіційний сайт клубу: http://gornyak-sport.net/

Головний тренер: Сергій Пучков

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 11 (13 матчів, 3 перемоги, 4 нічиї, 6 поразок, різниця голів 14:25, 13 очок).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus