USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинь матиме нового губернатора до 16 липня, - ЗМІ

11 Липня 2014 18:12
Кадрові зміни у складі керівництва Волинської ОДА можуть відбутися до 16 липня.

Про повідомляє «Вголос» з посиланням на власні джерела.

За інформацією джерела, зараз Президент і Кабмін розглядають кандидатуру Володимира Гунчика, керівника виборчого штабу Петра Порошенка на президентських виборах в області, на посаду голови Волинської ОДА.

«Основна проблема полягає в тому, які кадрові наслідки матиме призначення Володимира Гунчика для структури обласної адміністрації. Чи залишаться на своїх посадах усі заступники голови ОДА? Ще одне питання – це залежність Володимира Гунчика від екс-голови ОДА часів Януковича Бориса Клімчука. Чи зможе Гунчик працювати ефективно в нових постреволюційних умовах – невідомо і доволі сумнівно», – розповіло джерело.

Зазначимо, 8 липня у Адміністрації Президента відбулася зустріч Володимира Гунчика з Петром Порошенком з приводу зміни керівництва Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 51
123 Показати IP 11 Липня 2014 18:27
шо ви робите??? Невже на Волині немає молодих грамотних людей які ніколи не були держслужбовцями. Які по новому бачать країну. Всі держслужбові депутати і інші причетні до корупційних схем.Усю гілку потрібно відрізати аж в корінь і пустити молодий паросток для початку змін.
бОГОЛЮБЫ до 123 Показати IP 11 Липня 2014 20:25
коментар було видалено
321 до 123 Показати IP 11 Липня 2014 21:19
А до чого тут молодий не молодий? Є система управління, як у кожній державі, де повинна бути людина з досвідом державної служби, управлінець, менеджер...! Це так взяв, всівся і керую областю?! Нічого особистого, але треба розумітись у справі!
НЕЛУЧАНИН до 321 Показати IP 11 Липня 2014 21:33
у нас не обовязково бути грамотним. досить бути особисто відданим служакою
правильно до 123 Показати IP 11 Липня 2014 21:56
Гнати в шию того Пустовіта з Дубняком і Карпюком, не спеціалістам не місце в ОДА! Не хватає Клімчука на них. Що не кажіть а робота робилась, а зараз тільки гроші лопатять.
Надумка до 123 Показати IP 11 Липня 2014 23:40
Не батьки і матері, які мутили "димократію", встановили сучасну демократію. А діти майдану і правого сектору, самооборони. У них повні права на сучасність. Тому їм треба вирішувати, хто буде зміцнювати їх завоювання. Григорій Пустовіт , якраз той, хто потрібен і молоді Волині і дорослим членам Волинської громади.
тишкомнишком до Надумка Показати IP 12 Липня 2014 08:35
Ви що курите?:)
Надумка до тишкомнишком Показати IP 12 Липня 2014 15:55
А що ви пропонуєте, що б я мислив так як Ви?
ВОЛИНЯКА до 123 Показати IP 12 Липня 2014 10:42
Як ви вже всі заграли нити той не такий і той не такий! Зараз кожен толковий лідер має можливість зібрати команду, створити програму розвитку і через десять різних способів добитися аудієнції президента - представити себе та зробити пропозицію. Не просто але можливо! Кажу бо знаю. Не тільки Клімчук може за ручку возити кандидатика. Чому так вяло? чому цього не робите? чому на даний момент є 3 кандидатури, які їздили на чєлобітною, і то все ТІ САМІ СТАРІ МОРДИ!!!! Ні для кого не секрет, що нібито провладна партія на Волині не є міцною і чіткої руки Президента тут не видно. Це було видно і по потугах гниляка Бондаря, який хотів пропхати свою світлоголову ***** на місце керівника Удару на Волині, аби знов до кормушки дорватися. Це видно і по інертному теперішньому керівництву ОДА. Ви говорите про ротації кадрів? Та ви зайдіть в ОДА - то плакати треба... Звільнити всіх, крім двірника, скоротити в половину посади (щоби були не 3 по 1000 грн. а 1 по 3000, встановити керівнику підрозділу справедливо більшу на 300-500 грн ЗП, а не в рази як зараз) і взяти молодих. Що ви програєте - місяць-два невпевненості? Якщо будуть сидіти ті самі - ви втратите весь період, бо ці люди там не працюють - вони живуть цим гнилим способом життя. А прийде молодь - прийдуть нові принципи і методи, не обовязкого суперкращі - але й точно не гірші. На Волині дефіцит ЯКІСНИХ управлінських кадрів. Можливо, Волині дійсно треба якого такого поганяча як дід Борис, але щоб не так сильно узурпував владу і тримав "своїх", як робив попірєднік.
Лучанин Показати IP 11 Липня 2014 18:31
Під керівництвом Гунчика Волинь піднесеться до рівня автомобільного заводу
Лучанин до Лучанин Показати IP 11 Липня 2014 19:41
Підтримою на +1000
волинянин до Лучанин Показати IP 11 Липня 2014 21:21
Підключились прихільники і друзі Пустовіта!:))) Да ставте любого, але Пустовіта давно треба... з ОДА разом з Дубняком і всіма заступниками!!!
НЕЛУЧАНИН до Лучанин Показати IP 11 Липня 2014 21:35
а в луцьку є автомобільний завод ? ту бляхарню тяжко навіть майстернею назвати
Корінний лучанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 11 Липня 2014 22:38
В Луцьку Є АВТОСКЛАДАЬНИЙ ЗАВОД! Якщо називаєте завод бляхарнею, то ви ЗЕЛЕНОГО ПОНЯТТЯ немаєте про виробництво! Не комментуйте те чого не знаєте, а то просто мяко кажучи смішно стає. Завод давно вже реконструйований, але ще не до кінця. В Україні машинобудування в занепаді.
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 11 Липня 2014 23:18
Як видно в системі Державного управління нічого не змінюється! Президент Порошенко стягує свою БРАТВУ, як це робили "ПАПЄРЄДНІКІ" і до "ПОПЕРЕДНИКІВ". Знову повторення пройденого! ПАЦАНАТ-ОЛІГАРХАТ знову за своє! Ющенко розвів кумовство скрізь в управліннні державою, Яник-злодій порозсаджував скрізь "данецкіх"- смотрящіх і грабив Україну та народ по- чорному , чого СВІТ ще не бачив! Тепер питання особи Гуника, протеже Порошенка. Гунчик в минулому компартійний функціонер Луцького міськкому, далі головний енергетик ЛуАЗу (недовго), далі директор ЛуаЗу. Гунчик був нашоукраїнцем при Ющенку і депутатом облради від НУ. Потім хвиля вітрів змін змінила політичні уподобання В. Гунчика. Був час, коли від наїздів податкової на ЛуаЗ ховався в Києві. Памятаю гасло на адмінбудівлі ЛуаЗу -"ШАНОВНІ ПОДАТКІВЦІ, ЦЕ ВАМ НЕ 1937 рік!" Далі тісні контакти ЛуаЗу із ВАЗом по зборці машин та башляння грошей , а далі "вступ " до "БОГДАНА" Петра Олексійовича. ЛуаЗ випускав отой жовтий непотріб , який заполонив всю Україну ( А-092, А -066 і інш. мод.) . Зараз, правда щось людське намагаються випускати, чи правильніше сказати СКЛАДАТИ ! Нехай краще Гунчик керує ДП "АСЗ№1", аніж буде мордувати ВОЛИНЬ! Як все таки люстрацією у нас не переймаються, пхають старі компартійні кадри! ЗМІН НА ПОКРАЩЕННЯ У НАС НЕ БУДЕ, В ЦЬОМУ Я ПЕРЕКОНАНИЙ! В НАС ЩЕ ДІЄ СРСР!
Лучанин до Корінний лучанин Показати IP 12 Липня 2014 09:31
+1000
автопром до Лучанин Показати IP 12 Липня 2014 15:04
Робота заводу була залежна від державної політики!!! Якщо не розумієте що до чого, то краще не суньте свої п'ять копійок!!! Коли була державна підтримка, то завод працював на повну і автобуси випускав і тролейбуси і на експорт продукція йшла і зарплати гарні були і Гунчик постійно при заводі, а перед Євро яка перспектива була?! Нашлись кошти і на модернізацію і нове обладнання, а коли держава почала своїх ПРівців пропихати то і продукція заводу стала не потрібна, а ще згадали, що Гунчик з Порошенком - от і урізали все і відвернулись!!! Треба розуміти що і до чого!!!
Корінний лучанин до автопром Показати IP 12 Липня 2014 16:08
Так. дійсно багато чого від державної політики і лобіювання інтересів у ВРУ залежить. А бізнес чий, шановний , дозвольте запитати? Ви своїх 5коп. куди всунули? Завод запрацював, коли при при владі був Ющенко ,а кум Петро був Президентом "Корпорації БОГДАН". А гроші на реконструцію та будівництво заводу , в т.ч. для бізнесу кума і від держави поступали. А експорт який: країни СНД в основному - Грузія, Росія .... Це був період відносного благополуччя до 2008 року. В кінці 2007року в двері стукала КРИЗА, до цього мало хто дослухався в нашій країні , а в "БОГДАНІ" тим паче. Не треба забувати , що в Черкасах автозавод був побудований- туди були зосереджені основні КОШТИ, а потім Луцьку щось перепадало на будівництво масштабних бізнес- проектів. Гунчик всім казав, що потужність заводу становить 6000 одиниць транспорту в рік! А для чого така ГІГАНТОМАНІЯ!?Хто їх буде купувати в такій кількості . Вартість тролейбуса (без опцій по євровимогам) зараз біля 2млн. грн. Луцьк не може купити без кредитів. Можна і далі робити аналіз.... Перед ЄВРО була міфічна перспектива. Ніхто і не збирався при ПР щось у Луцьк давати, лише погомоніли та бульки пускали. Треба розуміти , що продуція повинна бути хорошому технічному рівні. До 2008року масово випускали ДЕШЕВИЙ НЕПОТРІБ і маршрутки (жовті уроди А092, А066 на шасі грузовика) і і незручні для міста тролейбуси з "антресолями" ззаду. Зараз уже трохи схаменулись і відійшли від цього конструкторського дебілізму. А ще треба розуміти, шановний, що продукцію треба випускати на хорошому технічному рівні ЩОБ ПАСАЖИРУ БУЛО ЗРУЧНО І КОМФОРТНО їхати. Хіба не можна було для Луцька виготовити показово 1-2 тролейбуси з Євровимогами( як для Польщі по контракту робили) що лучани відчули себе європейцями і турботу про них. Львівяни ж зробили свій власний СУПЕРТРАМВАЙ для Львова показово і ним всі захоплюються і іноземці теж! Але ж там міський голова Садовий з розумом, і не бувший комсомолець та комуняка , як у нас в Луцьку.
комсомолець Показати IP 11 Липня 2014 18:38
напрацюе це точно
справедливий Показати IP 11 Липня 2014 19:08
коментар було видалено
valun Показати IP 11 Липня 2014 20:38
Боже! За що ж Волині така кара
Анонім до valun Показати IP 11 Липня 2014 21:35
За Клімчука, народ кара, за Клімчука, не за регіоналів, а тільки за нього...
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 11 Липня 2014 21:39
він тобі відкати з накраденого платив ?
коля Показати IP 11 Липня 2014 21:25
Треба мабуть Петю 5-го гнати в шию, геть з глузду з"їхав.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 11 Липня 2014 21:38
коментар було видалено
Репост Показати IP 11 Липня 2014 21:46
Коментар не мій - відповідь з іншого сайту, але закидаю сюди: ... "Правду говорите! Пустовіт їздить по тім підприємствам, фірмам... а що він для них зробив? Це комерційні установи які самі собі лад дають, а не поїде по державним установам бо нічого для них не зробив, стидно! А Клімчук "виб'є" гроші у Києві і не соромно у колектив заїхати бо щось зробив для людей! Обладнання, гроші на ремонти, фінансування проєктів... А Пустовіт що??? Нічого особистого але проти фактів не попреш!!!"
,,, до Репост Показати IP 12 Липня 2014 10:38
Головне, щоб фільм зняли про вручення обладнання
додо до ,,, Показати IP 12 Липня 2014 15:06
А що у цьому поганому якщо щось робиться для людей? Що ви за люди такі??? А Пустовіт нічого не робить і фільма не буде!!!:)
Гроза Показати IP 11 Липня 2014 22:19
Якщо Гунчика важко назвати сильним лідером, то Пустовіта взагалі назвати важко... Про карпюків і дубняків - помовчу, чого Бого гнівити. Людину молоду, яка не була на державній службі призначити головою - розуму не треба, але ж толку? Не час наразі сидіти і рочок-другий думати, що його робити на цій посаді. Волиняни ж гонорові - чужого зайду також не сприймуть. І як не крути - Гунчик найкраща кандидатура на сьогодні. Однак хотілось би ненадовго...
Націоналіст до Гроза Показати IP 14 Липня 2014 13:06
Гунчик -сильний лідер? Ахінея.
Гунчик Показати IP 11 Липня 2014 22:32
Запрошую 15.07.14р. побувати на "бляхарні" і подискутувати. Говорити поза очі великого розуму не потрібно. З повагою.
ГУЗЮ до Гунчик Показати IP 11 Липня 2014 22:49
Ігоре ідем каятись до Клімчука, до чого Волинь довели,. Вобщем щось роби,ато як новий губернатор переписується з тролями в інтернеті - це значить одне - ми влипли в повну...
волинянин Показати IP 11 Липня 2014 22:34
а що на це скаже самооборона?
місцевий до волинянин Показати IP 12 Липня 2014 15:07
А це хто такі, щоб їх слухати і взагалі...?! тільки бити, громити, трощіти... і вміють!!!
Люся Показати IP 11 Липня 2014 22:40
А Гунчик вийшов вже з лав компартії, адже був парторгом заводу не один рік? Бувших комуністів не буває
Дуся до Люся Показати IP 12 Липня 2014 15:08
А ти хто такий? У батьків своїх попитай, а то різко всі такими "розумними" поставали:)))
123 Показати IP 11 Липня 2014 22:46
Гнати Гуню в шию. Клімчук ним командує як хоче. Все буде те саме.
bala Показати IP 11 Липня 2014 23:12
Прикладом діяльності Гунчика є завал на автозаводі, так ще нахазяює в області .Хай краще до пенсії готується.
Для Гунчика та волин Показати IP 11 Липня 2014 23:35
Невже не зрозуміло, Клімчук найбільше зло для Волині! Відкати,політична і не тільки корупція і т.д. Як що Гунчик цього не зрозуміє,він довго не попрацює. Те ,що Пустовіт і його зами ніякі-це очевидно. Ті,хто приходить на посади за партійними квотами-не мають політичної перспективи. А Гунчику потрібно дистанціюватись якомога далі від таких рішайл як Клімчук. Він кадри вже розставляє! Забув про Майдан,забув,як на колінах стояв! Забув,як Янеку служив! Допоки Гунчик цього не зрозуміє-не пропрацює довго. Підберіть професійних чиновників, не слухайте порад Клімчука, залучіть молодих ,освідчених фахівців,досвідчених службовців-ось запорука успіху. Дайте можливість працювати тим.хто готовий служити Україні,а не партійним вождям! І боронь Боже повернути тих замів,начальників управлінь,які прислужували Януковичу! Вони мали можливість зробити вибір і піти у відставку!Женіть таких,які пересиділи ті часи і сьогодні будуть намагатись служити новому Президенту! У Вас є можливість це зробити!
держслужбовець Показати IP 12 Липня 2014 01:22
як все просто тут в коментах описувати і критикувати, хто і що і як робив?Я не за Пустовіта, але - людина диплома, людяна, прислухається до думки людей. Може треба логічно трохи думати, прийшов в революційний час, де хлопчики з перегаром і запахом несвіжості керували в ода. А якби кожного з нас, постаивли перед вибором, і і працюй. Тут в писали, яого їздить по підприжмствах приватних, а чому ні? Чим їм допоміг? А чим ж допогти, коли Яник і проФФесор бабло вивезли з країни? Легко говорити, допоможи, ще й у такий час, час війни. Люди, верніться на землю , не літайте в космосі зі своїми креативними пропозиціями. І що прийде Гунчик, від якого всі плуюються, який незнає навіть елементарної культури спілкування. Призначать на трохи, поки ввійде в курс справи, і вибори прйдуть , а з ними зима, А блін тим спеціалітсам держслужбовцяям греби цю роботу налечах за штуку гривеньок, бо ж знову напевно буде кадрова ротація. коли в ж тій країні буде порядок. при всій повазі до клімчука, незай б вже областю керувала мудра молода людина, з новими баченнями. Але ж в нашій країні як то кажуть власть меняеться, і прводять своїх, а ще мусиш належати до партії презіка, блін, як шкода країну, нас, товчемося в ступі вже скілько десятиліть, а віз і нині там
Корінний лучанин до держслужбовець Показати IP 12 Липня 2014 09:39
Згідний з Вашою думкою. Хвиля революційних перетворень в державі ще виносить у владу отой СОВДЕПОВСЬКИЙ ХЛАМ із минулого. ЦЕ БІДА ДЛЯ УКРАЇНИ ! Дійсно, від Гунчика всі плюються, як Ви кажете. Це людина підступна, хитра . У владі державній йому не місце! Він відгороджується від людей, про це люди із заводу говорять. Він нікого там не захищає, коли та чи інша людина приходить (ч и хоче прийти) до нього на прийом зі своїми проблемами на роботі. Та й свідчать,що до нього не попадеш ще прийом, вимуштроване оточення не допустить! А якщо його поведінку ( із гнилим нутром) спроектувати на органи держуправління (областю приміром, куди його нібито хочуть пропхнути колишні соратники) то це буде те що вже було- ЛАНЦЮГОВА РЕАКЦІЯ БЕЗЛАДУ із розстановкою СВОЇХ ЛЮДЕЙ на посадах! ЦЕ 100% ! ПОВИННА ДІЯТИ ВИБОРЧА ДЕМОКРАТИЧНА СИСТЕМА В ОРГАНИ ВЛАДИ НА МІСЦЯХ . ЛЮДИ повинні обирати собі владу, а не призначання зверху!
прохання до гузя Показати IP 12 Липня 2014 01:30
гузь, ти зі своїми тараканами в голові, і дістав волинське суспільтсво, але прохання = не допсти того гунчика до влади, бо кажуть люди заводу, що всім буде пипец
09609735820 Показати IP 12 Липня 2014 05:52
Вимушений повторювати.Губернаторів і губерній в Україні в теперішній час немає.Мерів також.
Ванга Показати IP 12 Липня 2014 09:15
Вітер епохи Пустовіяння невдовзі вчухне, волиняни - набивши Гузів отримають достойного керівника, під орудою якого усім доведеться добряче попрацювати. А стосовно автозаводу - то у Луцьку німці вже змонтуватли унікальну лінію, аналогія якої є лише на Mersedes.
Корінний лучанин до Ванга Показати IP 12 Липня 2014 09:50
Яку лінію? Не користйуйтесь ПЛІТКАМИ!!! Це не лінія, в комплекс який НЕ ДІЄ, бо немає чим його завантажувати. Розписувати тут деталі немає сенсу- це робота для спеціалістів ЛуаЗу і для людей розуміючих, а не тих хто " збоку -припеку", хто чув дзвін, а не знає де він.
чесно Показати IP 12 Липня 2014 14:53
де люстрация комунiсти регионали не повиннi навить носа висунити якi приєначення на посади це жах на майдан
справедливо Показати IP 12 Липня 2014 15:11
комунисти яких забороняють як партию у нас на волинi на вищих щабелях романюк гунчик хапуги вищого гатунку скiлькi партiй помiняли нi свiтогляду нi позицiй одна позицiя на себе i пiд себе
Корінному лучанину в Показати IP 12 Липня 2014 21:44
Завантаження лінії залежить від ситуації у вітчизняному автопромі. Автозавод випускає класні тролейбуси для Польщі, натомість Люблін - продає Луцьку по ціні металобрухту тролейбуси 25-літні... Чому? А тому, що ніхто з владців не був зацікавлений, аби проацював у Луцьку завод і мав замовлення. От нова команда над цим і працюватиме. Волинь - виготовлятиме автобуси для усієї України - і лінія, для завантаження хімікатами якої треба 1млн. баксів. Себе окупить. А Гунчик - усім добрим не буде. Завжди прийдуть гузянуті і тріскотітимуть про поганих екс-комсомольців, євреїв, що заважають жити, та ін....
Корінний лучанин до Корінному лучанину в Показати IP 13 Липня 2014 10:01
Вибачайте , щановний, мені лекцій поверхових читати не треба!Що від чого залежить я прекрасноо знаю. Завод виготовляє (складає правильніше)тролейбуси по Євровимогам для Польщі з певними опціями і від того вони є набагато комфортніші, але і ДОРОГІ! Хто їх купить зараз в Україні? Місто з яким бюджетом? Це буде , ой як нескоро!!! Програма держкредитування зависла! До речі, в Україні щоб ви знали ,не тільки Луцьк випускає (точніше "Корпорація БОГДАН"), а інші підприємства не богданівські, тобто є конкуреція. Замовлення на транспорт проходять через тендери- так було і в Польщі. Щоб лінія себе окупила треба мати постійний портфель замовлень, а він не буде повним оцей портфель! Треба дивитись реально на речі.
Грім до Корінний лучанин Показати IP 14 Липня 2014 19:21
Завод саме виробляє автобуси і тролейбуси, а не збирає. Тут ви зовсім далекі...
відомості Показати IP 13 Липня 2014 11:28
Про що взагалі може бути мова?! При "пришесті" Пустовіта в ОДА у туалетах установи немає туалетного папіру, у нього в особистому може і є?!!! І це керовник, це господар, це 21-е століття?! Ганьба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus