USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» може поповнитися екс-гравцями «Динамо» та «Вереса»

7 Червня 2018 12:45
«Волинь» найближчим часом може підписати екс-півзахисника «Динамо» Тараса Михалика і екс-захисника «Вереса» Сергія Сімініна. Про це повідомляє SportArena.

Як зазначається, нещодавно клуб почав переговори з 34-річним Михаликом. Контракт Михалика з московським «Локомотивом» закінчується в кінці червня і Тарас поки не знає, де продовжить кар’єру, хоча напередодні російські ЗМІ повідомили, що опорник продовжить контракт ще на рік.

Крім варіанту нового контракту з чемпіоном Росії, колишній капітан «Динамо» думає про повернення на малу батьківщину. Михалик – вихованець волинського футболу, ніколи не грав в Волині.

Іншим поверненням до Луцька може стати підписання 30-річного захисника Сергія Сімініна. Колишній багаторічний капітан «Волині» також розглядає можливість продовжити кар’єру в місті, який став для нього вже рідним. Контракт Сімініна з «Вересом» закінчився, а угода з ФК «Львів», який змінив рівнян в УПЛ, Сергій не підписував.

Нагадаємо, що на початку червня «Волинь» змінила тренерську команду, запросивши замість Віктора Богатиря Андрія Тлумака, а також встигла підписати іншого екс-гравця «Вереса» Дениса Кожанова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 7 Червня 2018 14:23
Звідки гроші?
Зоряк Шкурян Показати IP 7 Червня 2018 15:51
Це гравці на перспективу чи для змагань серед ветеранів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus