USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» - «Миколаїв»: напередодні матчу

28 Жовтня 2015 07:00
Луцька «Волинь» приймає ФК «Миколаїв» на «Авангарді» вже сьогодні, 28 жовтня. Після першої перемоги в гостях лучанам залишається закріпити перевагу домашньою вікторією, аби гарантувати місце у чвертьфіналі національного кубку.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Початок матчу на «Авангарді» 28 жовтня о 17:00 годині.

Передматчеві розклади.

Лучани нині на шостому місці в Лізі Парі-Матч, а миколаївці йдуть сьомими в першій лізі. Відзначимо, що «Миколаїв» в останньому матчі вдома здолав «Тернопіль» 3:0. Загалом команда Руслана Забранського в період між першим і повторним матчами 1/8 фіналу КУ двічі виграла і по разу програла та зіграла у нічию. «Миколаїв» у цьому сезоні вважають дуже домашньою командою, бо на виїзді в їхньому активі після 14 турів тільки 2 нічиї.

«Волинь» і «Миколаїв» потрапили в 1/8 фіналу Кубка України різними шляхами. Лучани на виїзді на класі взяли гору над одним з лідерів другої ліги «Інгульцем» 2:0, а от миколаївці у напруженому домашньому матчі із «Металістом» виграли 2:1, передусім, завдяки двом «божевільним» штрафним у виконанні свого лідера Віктора Берко.

Перший матч у Миколаєві відзначався боротьбою і непоступливістю миколаївців, тому шальки терезів на свій бік лучани схилили тільки в кінці матчу. Забивали Козьбан і Мемешев, особливо відмітимо гол Редвана після блискучої комбінації за участі 5 гравців «Волині». «Хрестоносці» в дотик обіграли увесь захист «Миколаєва».

Історія стосунків. Вперше лучани та миколаївці зустрілися ще в далекому 1960 році – тоді, коли з’явився на світ ФК «Волинь». Вдома лучани зіграли у нічию 0:0, а в гостях поступилися 1:5. Відтоді суперники зіграли 66 матчів. 19 поєдинків виграли лучани, 32 – миколаївці, а 15 матчів завершилися нічиєю.

До цього кубкового протистояння «Волинь» та «Миколаїв» зустрічалися у першій лізі українського чемпіонату в сезоні 2007-2008 років. У Луцьку матч завершився нульовою нічиєю, а в Миколаєві лучани виграли завдяки голу Кінаша наприкінці матчу, на 78 хвилині.

Крайній матч. МФК Миколаїв – Волинь – 0:2. 1/8 фіналу Кубка України, 23 вересня. Миколаїв, Центральний стадіон міста. Арбітр – Даньковський (Київ).

МФК Миколаїв: Чумак (к), Берко, Саркісян (Муховиков, 55), Кошелюк, Момот (Лещенко, 82), Цапій, Ковальов, Любчак, Буличев, Сікорський (Вітенко, 82), Чучман.

Запасні: Восконян, Хохлов, Бичков, Дяченко.

Волинь (Луцьк): Неділько, Насонов, Жуніч, Горопевшек, Польовий, Кравченко, Політило (к), Герасимюк (Хомченко, 60), Матей (Мемешев, 76), Козьбан (Р.Никитюк, 85), Діденко.

Запасні: Шуст, Приндета, Логінов, Шаповал.

Голи: Козьбан (75), Мемешев (90+1).

Попередження: Насонов (57), Цапій (82).

Дискваліфіковані. Відсутні.

Арбітр: Микола Кривоносов (Київ).

Трансляція: відбудеться тільки онлайн-трансляція на сайті ФК «Волинь».

Квитки: до дня матчу продаються на стадіоні «Авангард» та касі, що виходить на проспект Грушевського.

Погода: увесь день 28 жовтня у Луцьку очікують погоду без опадів, +10. День буде ясним, тільки ввечері на небі з'являться хмари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus