USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» на виїзді мінімально програла одному з лідерів Першої ліги

6 Жовтня 2021 17:27
У 12-му турі луцька «Волинь» на виїзді мінімально поступилася одному з лідерів Першої ліги «Кривбасу» з Кривого Рогу. Лучани пропустили двічі у першому таймі, але у другій половині зустрічі зуміли відіграти лише один гол, підсумковий рахунок матчу – 2:1.

«Волинь» вимушено пропускала два тури з «Краматорськом» та «Поліссям», оскільки в цих командах був спалах коронавірусу. До гри лучани мали повернутися в матчі з одним із лідерів чемпіонату криворізьким «Кривбасом». Після нищівної поразки від «Металіста» криворіжці вирішили змінити тренера, тож тепер одного з претендентів на підвищення у класі очолює Олександр Бабич, для якого матч проти «Волині» – дебютний.

Лучанам у звітному поєдинку не могли допомогти Хагназарі та Рябов, тож Альберт Шахов мав обходитися без них, випустивши у стартовому складі Сада та Богомаза.

«Кривбас» на правах господарів забрав м‘яч під контроль на старті матчу, але особливих дивідендів господарям це не приносило. Натомість «Волинь» ближче до 15-ї хвилини почала вирівнювати гру, створивши загрозу воротам Сарнавського після стандартів. Спочатку Цюпа ледь не закрутив м‘яч у ворота після кутового – Сарнавський перевів на ще один корнер. А в наступному моменті Кобзар, продовжуючи п‘ятою подачу Чернова, влучив у стійку.

Однак на 25-й хвилині рахунок у матчі відкрив «Кривбас» – у ворота колишньої команди після прострілу з правого флангу та помилки Неділька забив Щедрий – 1:0. Відзначимо, що перед взяттям воріт арбітр міг ставити пенальті у ворота криворіжців за гру рукою у карному майданчику, однак цього не зробив.

Вже у додатковий до першого тайму час «Волинь» пропустила вдруге. Після серії помилок волинян біля карного майданчика Дебелко прострілив, а Вагнер заніс м‘яч у пусті ворота – 2:0.

Попри те, що «Кривбас» продовжив грати першим номером у другому таймі, «хрестоносці» зуміли скоротити відставання у рахунку на 61-й хвилині. Сарнавський парирував удар Климця з-за меж карного майданчика, а на добиванні першим був Кобзар – 2:1.

На 74-й хвилині Кучеренко ударом з середньої дистанції міг зрівнювати рахунок, але м‘яч пролетів зовсім трохи вище воріт «Кривбаса».

В підсумку «Волинь» так і не зуміла забити вдруге, тож свисток арбітра зафіксував переможні для «Кривбаса» 2:1.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вчитель Показати IP 6 Жовтня 2021 19:12
Так вам і треба! Ідіоти, нормальних футболістів не випускаєте, а всяке грає! Хоча грали сьогодні не погано!
Куні Показати IP 6 Жовтня 2021 19:45
То це Перемога!!?? Вітаємо!!
Вболівальник Микола Показати IP 7 Жовтня 2021 00:08
Мені щось не подобається позиція тренера? Або ви когось боїтеся, або вас заставляють ставити такий склад команди. Не має стабільності, тільки хлопці прчинають згуртовуватися , виграють, тут трах барах міняється склад і все на смарку? Альберт Шахов ви взагалі читаєте коментарі? Можливо варта прислухатися до думки глядачів- вболівальників?
Олег Показати IP 7 Жовтня 2021 07:51
Судячи із цієї статті - вони просто герої.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus