USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» на виїзді впевнено перемогла «Альянс»

21 Жовтня 2020 17:59
У восьмому турі Першої ліги чемпіонату України луцька «Волинь», забивши по голу в кожному з таймів, впевнено перемогла «Альянс» з Липової Долини – 0:2.

У стартовому складі «Волині» в порівнянні з попереднім матчем було декілька змін, зокрема, у центрі захисту замість Войтіховського вийшов Приндета, на правому фланзі півзахисту замість Ляшенка з’явився Оринчак.

Попри статус гостей, «Волинь» активніше розпочала зустріч, подавши кутовий та заробивши штрафний поблизу карного майданчика. А першого удару завдав Сімінін, однак капітан лучан пробив вище. Натомість господарі відповіли ударом зі штрафного – Леванідов потягнув.

На 13 хвилині «Волинь» могла отримати шанс пробити пенальті: під час прострілу Протасов влучив у руку захиснику «Альянса», який був в карному майданчику, однак свисток арбітра в цьому моменті промовчав.

Загалом перший тайм не ряснів на моменти – футболісти «Альянсу» кілька разів били зі штрафних, а в «хрестоносців» після кутового Приндета пробив над поперечиною, а Приймак не влучив у рамку воріт, виконуючи стандарт.

Наприкінці тайму господарі могли відкривати рахунок після кутового, але не скористалися помилкою Сімініна – фланговий захисник вибив м’яч на Непляха, а той з розвороту не влучив у кут.

Натомість «Волинь» у додатковий час своїм моментом скористалася – Болденков віддав діагональ з глибини на Оринчака, а той, скориставшись помилкою захисту, прострілив на Сікорського, який розстріляв ворота – 0:1.

На старті другого тайму «Альянс» більше контролював м’яч, проте справа до серйозних моментів у команди з Липової Долини не доходила. Натомість футболісти «Волині» не застосовували високого пресингу, однак намагалися вибігати в контратаки, і на 59 хвилині це дало результат.

Під час однієї зі швидких атак Протасов відкотив на Цюпу, який потужним ударом увігнав м’яч під поперечину – 0:2.

Попри те, що господарі продовжили більше володіти м’ячем, моментів вони не мали. Натомість «хрестоносці» продовжили грати на контратаках та мали моменти для ударів, щоправда, всі вони були невлучними.

На 87 хвилині у «хрестоносців» небезпечно бив Ляшенко, але кіпер потягнув. До кінця зустрічі рахунок залишився незмінним, тож «Волинь» святкувала впевнену перемогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 21 Жовтня 2020 18:11
ФК "Волинь" молодці. Так тримати, вперед до наступних перемог. Вітаю тебе В. Сачко з успіхом!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus