USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Волинь отримала 50 млн субвенції соцеконому на 108 об’єктів

30 Травня 2021 16:40
50 мільйонів державної субвенції, які передбачені на соціально-економічний розвиток територій планують розподілити між 108 об’єктами. В середньому це по півмільйона на один, що є найменше в Україні.

19 травня Уряд розподілив 1,68 млрд грн або 28% від річного обсягу субвенції на соціально-економічний розвиток між територіальними громадами.

Про це інформує телеграм-канал «Ваші гроші».

Основні напрямки фінансування – будівництво та ремонт (в т. ч. капітальний) об’єктів охорони здоров’я, закладів освіти, спортивних установ та комплексів, об’єктів благоустрою та житлово-комунального призначення, закупівля обладнання для лікарень та інших комунальних підприємств медичної сфери.

Обсяг розподілених коштів є різним у регіонах (від 40 до 160 млн грн). Але поки що розподілено лише менше третини річного обсягу субвенції, відтак обсяг коштів по регіонах ще зміниться.

При цьому, відрізняється середній обсяг на один проект у різних областях: найменший у Волинській області (менше півмільйона грн на об’єкт), найбільший на Луганщині – 12,5 млн грн на об’єкт.

Зокрема, Волинська область отримає 50 мільйонів гривень. Заявлено, що їх спрямують на 108 об’єктів.
Нагадаємо, Луцьк отримав 12 мільйонів 250 тисяч гривень субвенції соцеконому,які спрямують на ремонт площі біля Палацу урочистих подій та капітальний ремонт скверу поблизу 26 школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus