USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь отримала більше 20 новеньких «швидких»

4 Квітня 2014 09:45
Продовжується масове постачання автомобілів екстреної медичної допомоги в регіони, закуплених Міністерством охорони здоров'я України.

До Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф приїхали 24 мікроавтобуси на базі «Peugeot Boxer», серед яких 21 карета «швидкої» класу В (в яких можна здійснювати інтенсивну терапію в дорозі) та три авто класу А (лінійна терапія, тобто доставка долікувального закладу хворого, який не потребує інтенсивної медичної допомоги в дорозі), - повідомили у прес-службі Волинської обласної адміністрації.

Усі регіони України, починаючи з цього тижня, отримуватимуть автомобілі екстреної медичноїдопомоги невеликими партіями, відповідно до заявок, які вони надали до МОЗ України перед масштабною закупівлею.

Після отримання «швидких» фахівці регіональних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф мають зареєструвати автомобілі та спецобладнання в органах Державтоінспекції, навчити персонал користуватися сучасним медичним устаткуванням та розподілити автівки по території області для роботи.



Спеціалізовані медичні автомобілі доставлялися у Луцьк вчора приблизно о 22.30 годині, причому вони рухалися із проблисковими маячками та сиренами головним проспектом обласного центру. Деякі жителі неабияк налякалися такому кортежеві у пізній час.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
медбрат Показати IP 4 Квітня 2014 09:54
Але ці всі авто поступають по програмі минулої влади, а що нова нам запропонувала окрім здорожчення життя, підняття цін, втрати територій...все роблять, щоб потім ці швидкі "використовувати"?!
Дід до медбрат Показати IP 4 Квітня 2014 09:58
Нова купує БТРи.
лучанка Показати IP 4 Квітня 2014 09:54
ТРЕБА ДУМАТИ ГОЛОВОЮ В НОЧІ ЇХАТИ ПО МІСТУ С УВІМКНУТИМИ СИРЕНАМИ А ТО ЩО В ТАКИЙ ЧАС НЕ МОЖЕШ СПАТИ І ДУМАЄШ ДО РАНКУ ДЕ ЩО СТАЛОСЬ? ОСЬ ТАКА ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ
Кабан Показати IP 4 Квітня 2014 09:59
В Рожищенську ЦРЛ одну!!!
ффу Показати IP 4 Квітня 2014 10:54
Ага, швидкі закупила минула влада....потяги "Хюндай" (ЯКІ ТАК КРИТИКУВАЛА ТОДІШНЯ ОПОЗИЦІЯ) також минула влада. Доречі, їх повертають на залізничні дороги України. Отак привласнює нова влада чужі заслуги. А серени - піар, щоб зробити багато шуми з події! PS. А потяги круті! сам їздив. Не на багато дорожчі, але принаймі не консервні смердючі банки з довоєнних часів з такими самими проводниками - вєчно бухими і смердючими.
очевидець параду.. Показати IP 4 Квітня 2014 11:15
цей парад налякав не на жарт....вночі з сиренами ....по-моєму, це навіть правилами дорожнього руху заборонено в такий пізній час......а ще й така кількість швидких....дякую за спокійний сон!!!!!!!! справді, просто показуха....
швидкий до очевидець параду.. Показати IP 4 Квітня 2014 17:01
"Слава" Пустовіту - хотів похизуватись!:)
дуже шкода... Показати IP 4 Квітня 2014 11:48
Новенькі "швидкі" це добре....але чи спираються бригади швидкої допомоги на Закон України про екстрену медичну допомогу. Можу сказати, що не дуже. Зверталась у відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги, що на Київському майдані і мене було проігноровано (ми не надаємо допомоги амбулаторно, звертайтесь в поліклініку)...от так і живемо
Лікар Показати IP 4 Квітня 2014 11:54
Теперішня влада сказала що "швидких" не буде вже купляти, тому треба подякувати попередній владі, що хоч трохи підтримали медицину, а взагалі настають дуже важкі часи.
Ок до Лікар Показати IP 4 Квітня 2014 12:23
На всяке залізо і апаратуру треба гроші і все. А от хто буде лікувати? На підготовку потрібно не тільки гроші, а ще роки часу!!!
SOS до Лікар Показати IP 4 Квітня 2014 17:02
"Покращувачи" прийшли...:(
Igor Показати IP 4 Квітня 2014 15:29
Блін ви тут всі іді*ти чи тролі ?? Якого х.. ви молитесь на ту владу... та влада вкрала половину всього бюджету, податки наперед збирала, а ви тут байки розказуєте як було жити добре... Вся ситуація зараз це все наслідки того що вони натворили, всі золотовалютні запаси спустили, кредитів набрались, а зараз ви що пропонуєте викинути ще те що залишилось на підтримку долара і бути банкротом ?? Чи може ви до Раши хочете ? щоб вони створювали вам видимість стабільноссті!!
Марина до Igor Показати IP 4 Квітня 2014 17:05
" Дурень думкою багатіє ". Зробіть долар по 8 грв., а бензин хоча б за колишньою ціною. Пенсії гідні життя, дайте людям роботу, зупиніть падіння виробництва, забезпечте людям доступну медицину. Зробіть так щоб підприємства на сході знову почали працювати, і комуналка що б не піднімалася. Революційний запал зникає і починаеться звичайне буденне життя, у якому будуть рахунки до оплати за ліки, бензин, продукти харчування, одяг.. .і головне потрібні будуть гроші щоб вирішувати всі ці питання. Може ви належите до нечисленного багатого прошарку, або просто... і вам все це важко вкладається в вашу голову?!!!
Igor до Марина Показати IP 4 Квітня 2014 23:10
Я відношусь до того прошарку який не продає державу за ковбасу. І я проти того що потрібно було підтримувати ту гнилу владу яка імітувала добробут і відмивала грабувала народ. Ви не бачили як відмивались гроші в МінЗдохах ? які там були таємні кімнати і чим там займались ?? Не розказуйте мені байки про підприємства на сході. Там керують їхні люди, якщо їм так подобається то хай і далі їх обдирають.
Доктор Х Показати IP 4 Квітня 2014 19:28
Шановний Куц! Попередньої влади не вернуть, збирай всіх родичів, яких прийняв на швидку, і іди на майдан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus