USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинь отримала майже 5 млн на забезпечення лікарень киснем

5 Жовтня 2021 23:01
Уряд додатково розподілив між регіонами 395 мільйонів гривень на забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів від 29 вересня.

Зокрема, Волинській області збільшили обсяг субвенції на 4,886 мільйона гривень. Ці кошти спрямували до спецфонду на забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду медичних закладів.

Загалом обсяг субвенції, передбачений для бюджету області у 2021 році зі змінами, ухваленими у вересні – 116,9 мільйона гривень. З них 32 мільйони передбачені на лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином, 7,9 мільйона – на придбання кисневих концентраторів, ще 10,1 мільйона – на забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду (загальний фонд)

Нагадаємо, на Волині розпочалася четверта хвиля пандемії, минулого тижня на території області тенденція до зростання щоденного приросту захворюваності становила 30%.

Станом на ранок 5 жовтня на Волині протягом попередньої доби зареєстровано 322 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 41, медпрацівників – 3). Від ускладнень померло семеро осіб.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus