USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» перемогла «Прикарпаття» у західноукраїнському дербі

1 Жовтня 2018 21:00
Завдяки забитому в середині другого тайму пенальті «Волинь» перемогла «Прикарпаття» з Івано-Франківська з рахунком 1:0.

Матч відбувся 1 жовтня на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Вже на першій хвилині господарі мали шанс відзначитись, втім удар Карпенка парирував голкіпер, вже за хвилину схожий момент мав Яковлев, але і в цій ситуації воротар виручив.

На 16 хвилині з-за меж штрафної пробивав Курко - воротар «Прикарпаття» Піцан помилився, ледь не впустивши м'яч у власні ворота. Відзначимо, що перші 20 хвилин ігрова та иериторіальна перевага була в господарів поля.

Після подачі кутового на 25 хвилині шанс відкривати рахунок мав Петько, однак його удар головою парирував воротар.

Ближче до закінчення першої половини зустрічі «Прикарпаття» вирівняло гру, тож на перерву команди пішли з нулями на табло.

На старті другого тайму рахунок могли відкривати гості - Андрій Барчук пробивав з близької відстані, втім його удару забракло влучності. Вже за мить моментом на момент відповів Хагназарі - також повз ворота.

«Волині» не вдавалося наблизитись до воріт «Прикарпаття», тож в хід пішли дальні удари, зокрема на 59 хвилині з-за меш штрафної пробивав Курко, але невдало. Через 3 хвилини небезпечно зі штрафного пробивав Кожанов - Піцан витягнув удар з дев'ятки власних воріт.

На 67 хвилині хтось з захисників гостей зіграв рукою у власному ширафному - суддя вказав на «точку», до м'яча підійшов Кожанов та розвів «кулястого» з воротарем по різних кутах - 1:0.

На 78 Хагназарі ледь не подвоїв рахунок, втім красивим обвідним ударом влучив у поперечку воріт гостей.

Отож, завдяки реалізованому пенальті «Волинь» перемогла в західноукраїнському дербі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus