USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» проти «Говерли»

4 Травня 2014 11:00
Матч молодіжних команд ужгородців та лучан відбувався за традицією у Мукачево. Матч пройшов на хороших швидкостях і за взаємних атак. Відзначимо, що в складах обох команд грали футболісти із основних складів. У господарів – Олег Герасимюк, Мірко Райчевіч та Сотіріос Балафас, у «волинян» - Дмитро Нємчанінов, Дмитро Задерецький, Сергій Літовченко та Алессандр Селін, - йдеться на сайті ФК «Волинь».

Приємно, що відновився від травми зимовий новачок команди серб Іван Рогач.

Початок гри був за господарями, вони й відкрили рахунок – на дальній стійці простріл відчайдушним підкатом замкнув Степанюк.

«Волинь» відповіла на 35 хвилині. Тараса Коблюка грубо збив проти у штрафній кіпер «Говерли». Арбітр покарав його тільки одинадцятиметровим, який чітко реалізував Алессандро Селін – 1:1.

На другий тайм у нападі лучан вийшов замість Селіна Літвінєнко і моменти у гостей в атаці не зникли, тим більше, що контроль м’яча був більше за гостями. Відзначимо моменти у Булиги, Літвінєнка, два удари головою від Коблюка.

«Волиняни» Федюкова могли брати три очки, але могли їх і втратити. Яскравий приклад цьому атака на останніх хвилинах, коли Коблюк взяв гру на себе, прорвався віч-на-віч, але епізод не закінчився акцентованим ударом – Андрій Никитюк не встиг на простріл. Натомість у зворотній атаці ужгородці влучили у стійку воріт Літовченка. У результаті – нічия 1:1.

Склади команд:

«Говерла»: Шевченко, Дандя, Райчевіч, Козак (к), Ковчар, Бровко, Балафас (Тома, 64), Вечурко Курта, 46, Ряшко, 62), Герасимюк, Степанюк (Лендєл, 46), Кадимян.
Запасні: Пахомов, Ботвинник, Лютенко.

«Волинь»: Літовченко (к),Малецький, Нємчанінов, Годований, Никитюк Р., (Мельничук, 67), Рогач (Стижеус, 90+4), Коблюк, Хомченко (Никитюк А., 75), Булига, Задерецький, Падовані Селін (Літвіненко, 85).

Запасні: Пшибила, Малик, Воробей;

Голи: Степанюк, 15 – Селін, 37 (п);Попередження: Райчевіч, 16, Шевченко, 36, Нємчанінов, 38, Степанюк, 45+1, Годований, 88, Козак, 90+1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus