USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинь - серед лідерів вирощування цукрових буряків

27 Вересня 2013 09:00
Цього року в Україні на третину зменшилися посіви цукрових буряків. Волинь до переліку областей, що скоротили площі цього продукту, не увійшла, інформує сайт ВОДТРК

Окремі волинські сільськогосподарські підприємства навіть збільшили площі цукрових буряків. До прикладу, товариство «П’ятидні» Володимир-Волинського району засіяло цукровими буряками на 230 гектарів більше, ніж торік. Загальна площа цукрових плантацій – 940 гектарів.

Проблем зі збором чи відвантаженням, переконують у господарстві, немає. На полях працює всього вісім людей, з них троє — комбайнери. Процес повністю механізований. З одного гектару збирають по 670 центнерів. Для кращої організації роботи цього року товариство придбало ще один допоміжний технічний засіб — причіп-перевантажувач.

Загалом в області посіяли майже 20 тисяч гектарів цукрових буряків.Таким чином, цього року цукру на Волині вироблять вдвічі більше, ніж потрібно для області. Це – один з кращих результатів у державі, йдеться у матеріалі.

ЧИТАТИ ЩЕ: СКІЛЬКИ ЦЬОГОРІЧ КОШТУВАТИМЕ КІЛО ВОЛИНСЬКОГО ЦУКРУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
олег Показати IP 27 Вересня 2013 09:16
вперше чую, що цукрові буряки можна виробляти
Бурак Показати IP 27 Вересня 2013 09:17
Буракы не виробляють, а вирощують, а виробляють з них цукор!:) "Мастера" пера епрст...!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus