USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь – у п'ятірці областей з найвищою аварійністю

8 Серпня 2016 12:17
Кількість аварій на дорогах у порівняння з попереднім роком в Україні збільшилася. При чому кожне п’яте ДТП – з постраждалими. Крім того, Волинь потрапила у сумне топ-5 областей, де є найвища аварійність.

Згідно з даними Національної поліції, кількість аварій, зареєстрованих з початку року, становить понад 84 тисячі випадків, що на 17 відсотків більше, аніж в минулому році, -пише Autocentre.ua.

Найбільш висока аварійність відзначена у Вінницькій, Волинській, Миколаївській, Рівненській та Тернопільській областях – там кількість дорожньо-транспортних пригод збільшилася від 1,5 до 2 разів.



Згідно зі статистикою МВС, щодня в Україні в результаті ДТП в середньому гине 12 осіб, а за рік ця цифра сягає 4,5 тисяч осіб. Окрім того, щорічно внаслідок дорожніх пригод на наших дорогах травмуються більше 32 тисяч людей.

Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), рівень смертності від дорожніх аварій в Україні становить 12 осіб на 100 тисяч населення, що вдвічі перевищує середній показник країн Європейського Союзу.

У 2016 році ситуація з безпекою на наших дорогах погіршилася ще сильніше – кількість ДТП з постраждалими зросла майже на 30%, а травмованих – на 32%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не місцевий водій Показати IP 8 Серпня 2016 16:08
на Волині виключно всі водіі з високим рівнем відповідальності та рівнем інтелекту .тому навіть дивно з такоі статистики))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus