USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь – серед 10 областей, де є бюджети всіх рівнів

16 Лютого 2015 18:51
Волинь – одна з областей, де прийняли бюджети усіх рівнів. Втім, корективи документів відбуваються.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 16-го лютого.

Як доповів директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, в області завершився процес ухвалення бюджетів.

Зі слів губернатора, хоча головні фінансові документи затверджені, корективи наразі ще вносять.

«Тільки 10 областей, зокрема і Волинь, прийняли бюджети на всіх рівнях. Також зауважу, що зараз ще триває робота над бюджетами», – поінформував Володимир Гунчик.

Зі слів голови ОДА, якщо бюджет сільради мізерний та не дає можливості забезпечувати мінімальні потреби громади, то необхідно об’єднуватися.

Нагадаємо, що новий бюджет Волині ухвалили у сумі понад 3 мільярди гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
As Показати IP 17 Лютого 2015 06:17
Чи закладені кошти на благоустрій кладовищ в селах? Для губернатора це буде великий плюс якщо йому вдасться заставити селищних голів навести порядок у місцях вічного спочинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus