USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь «зачепив» сніговий циклон. Стан доріг області

25 Січня 2019 18:01
Потужні снігопади з хурделицями і заметами накрили Україну ще з 23 січня. Сьогодні ж, 25 січня, у Тетянин день, достатня кількість снігу випала і на Волині. Чи відобразилось це на прохідності місцевих доріг?

Зокрема, до редакції Інформаційного агентства Волинські новини звернулися читачі, мовляв, через снігопад рух трасою «Луцьк – Рівне» дещо ускладнений. Так це чи ні, ми вирішили запитати у голови обласної Служби автомобільних доріг Волинської області Анатолія Посполітака.

«Снігових заметів немає. Проїзд забезпечений по всіх дорогах державного значення. На місцях працює спеціальна техніка, однак жодних повідомлень до чергової частини про ускладнення руху трасами державного значення не надходило», - зазначив головний «дорожник» Волині.

Нагадаємо, з 23 січня в Україну повернулась по-справжньому зимова погода. Так, сніжило у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кропивницькій та Полтавській областях. На цих територіях висота сніжного покрову збільшилась на 10-15, а місцями навіть на 20 сантиметрів. В ніч на 24 січня снігопади прийшли в Сумську, Харьківську та Луганську області.

Разом із тим Інформаційне агентство Волинські Новини дає змогу читачам оцінити реальну ситуацію на трасі «Луцьк – Рівне», публікуючи фото проїжджої частини за станом на 15:00 годину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus