USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» здолала «Агробізнес» - 2:0

4 Серпня 2018 21:15
З перших хвилин гри луцька команда не по-гостьовому обходилась із гравцями «Агробізнесу». Волиняни одразу відзначилися бажанням здобути третю перемогу в чемпіонаті і раз за разом створювали гольові можливості біля воріт суперників, інформує прес-служба ФК «Волині».

Найнебезпечніший «дзвіночок» для господарів поля пролунав на 14-й хвилині гри, коли вчорашній іменинник Сіаваш Хагназарі після пасу Олега Герасимюка пробив повз «дев’ятку». Не минуло й трьох хвилин, як іранський легіонер «Волині» таки досяг своєї мети – Денис Кожанов віддав розрізний пас, а «волинський Салах» реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером «Агробізнесу» – 0:1.

Господарі поля намагалися швидко відігратися, однак після пасу Богдана Семенця та удару його партнера по команді «Волинь» виручив Міха Горопевшек, який рикошетом перевів «кулястого» на кутовий. Міг забивати й капітан Олег Герасимюк – після чіткого дриблінгу від ненаситного Сіаваша та передачі іранця його удар дістав голкіпер господарів. Суперники обмінювалися шансами для того, щоб забити, однак до перерви рахунок так і залишився мінімальним на користь «волинян».

У другому таймі хід гри не змінився, однак перший реальний шанс для зміни рахунку виник біля наших воріт: Міха Горопевшек знімав м’яч з ноги Семенця і пробив по власних воротах – м’яч перелетів через ворота, а значить, і момент для захисника можна вважати вдалим. А на 68-й хвилині сталася кульмінація поєдинку – наші футболісти заробили право на пенальті, а Денис Кожанов оформив черговий «гол плюс пас» цього чемпіонату – 0:2.

До завершення поєдинку Богдан Когут та компанія зберегли свої ворота на замку, а фінальний свисток арбітра зафіксував третій поспіль переможний результат для «Волині» з однаковим рахунком.

Наступний поєдинок «Волинь» проведе 10 серпня на виїзді проти сусідів по турнірній таблиці - краматорським «Авангардом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus