USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» зіграла з чемпіоном Казахстану. Рахунок

21 Січня 2014 17:29
Луцька "Волинь" в Туреччині з рахунком 1:1 зіграла товариський матч з казахським "Актобе". Матч транслювали на сторінці футбольного клубу в Facebook.

Отож: У "Волині" на перший тайм вийшли: Кичак - Сімінін, Масло, Шиков, Нємчанінов - Рамон, Бабатунде, Шабанов, Матей, Ерік - Петров.

На 10 хвилині міг забити Ерік Бікфалві. Суддя призначив пенальті в ворота казахів, але півзахисник "Волині" промахнувся. Згодом міг забити новачок "червоно-білих" Артем Шабанов, але м'яч пролетів повз ворота. Казахи били по воротах Кичака, але мазали, або м'яча зупиняли захисники лучан.

"Волинь" на другий тайм вийшла в складі: Неділько - Годований, Шершун, Карковський, Шіш - Кінаш, Парцванія, Гошкодеря, Задерецький, Чорномаз - Козьбан. В другій частині гри "хрестоносці" діяли активніше, але змогли забити аж на 72 хвилині. Дмитро Козьбан отримав м'яча перед штрафною, увійшов в карний і пробив у ближній кут. Удар вийшов точним і м`яч від штанги влетів у ворота.


Однак, за мить казахи відігралися зі штрафного."Волинь" відповіла атаками. По воротах суперника били Козьбан та Чорномаз, але забити їм ніяк не вдавалося. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию - 1:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus