USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Зоря»-«Волинь»: напередодні кубкового матчу-відповіді

6 Квітня 2016 10:23
Матч-відповідь 1/4 Кубка України «Волинь» зіграє проти луганської «Зорі» сьогодні, 6 квітня. Матч відбудеться на запорізькій Славутич-Арені, яка вже майже два роки є прихистком луганчан. Початок поєдинку о 14 годині, - інформує клубна прес-служба лучан.

«Волинь» наступного дня після гри 20 туру проти Чорноморця потягом відправилася до Запоріжжя. У вівторок команда провела передматчеве тренування.

Передматчеві розклади

Попри здавалося несприятливий для команди-господаря першого кубкового матчу рахунок 1:1, у «Волині» є нагода учетверте в історії пробитися до півфіналу Кубка України. Тим більше, що в нинішній ситуації навколо команди гідно виступити в кубку це не тільки питання престижу клубу, але й питання подальшої кар’єри для багатьох виконавців. Відтак, чекаємо на боротьбу у цьому матчі.

Після останнього очного двобою Волині і Зорі лучани два матчі в чемпіонаті звели у нічию 1:1 («Олімпік», «Чорноморець»), один виграли 1:0 («Сталь») і провалили поєдинок в Харкові – 0:3.

«Зоря» ж двічі дуже впевнено виграла 4:0 в «Чорноморця» і 4:1 в «Карпат», мінімально поступилася «Динамо» 0:1 і зіграла в нічию із «Олімпіком» 1:1.

Травмованих в складах обох команд обмаль. Виняток – Анатолій Діденко в хрестоносців. Відзначимо, що як і в попередніх матчах у складі Волині висока ймовірність виходу на поле молодих гравців.

Історія стосунків. Статистика матчів «Волині» із «Зорею» свідчить про безкомпромісність їхніх стосунків. Із 26 матчів у вищій та Прем`єр-лігах чемпіонатів України 9 виграли лучани, 12– луганчани, в 5 поєдинках фіксувалася нічия. Різниця голів майже однакова: 38:42. Цікаво, що жодного разу у матчах між цими суперниками не фіксувалася суха нічия – голи були завжди.

Дискваліфіковані. Відсутні.

Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)

ТБ-трансляція: канал Футбол-2, 14.00
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus