USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь – Зоря»: напередодні матчу

2 Жовтня 2015 17:00
Найближчої неділі луцька «Волинь» на «Авангарді» приймає луганську «Зорю», і цей поєдинок буде безумовним центральним матчем 10 туру.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Лучани нині на четвертому місці, а луганчани, які нині базуються у Запоріжжі, на п’ятому. Початок матчу на «Авангарді» 4 жовтня о 19.30.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОЗПОЧАВСЯ ПРОДАЖ КВИТКІВ НА МАТЧ «ВОЛИНЬ» - «ЗОРЯ»

Передматчеві розклади

«Волинь» і «Зоря» нині прямі конкуренти за ймовірні місця у єврокубковій зоні турнірної таблиці. Між командами нині 1 очко і переможець матчу, крім тільки турнірних очок, може отримати й психологічну впевненість в боротьбі за єврокубки.

Окрема мотивація для «Волині» на цей матч – наша команда не вигравала у «Зорі» вдома майже 17 років! З 27 травня 1998 року, коли лучани розбили луганців на «Авангарді» 3:0. Останні поєдинки із «Зорею» в рідних стінах закінчувалися для «Волині» епічно – або бойовими нічиїми 2:2, або поразками 0:1, 1:2 чи 0:2.

«Зоря», незважаючи на дещо несподівану нічию у попередньому турі, підійде до гри в Луцьку у всеозброєнні. Форма більшості гравців команди найоптимальніша, про що свідчить і виклик в національну збірну України відразу шістьох футболістів. Михайло Фоменко запросив у свою команду Микиту Шевченка, Микиту Каменюку, Андрія Пилявського, Олександра Караваєва, Руслана

Маліновського
і Пилипа Будківського.

Історія стосунків. Статистика матчів «Волині» із «Зорею» свідчить про безкомпромісність їхніх стосунків. Із 24 матчів у вищій та Прем`єр-лігах чемпіонатів України 9 виграли лучани, 11– луганчани, в 4 поєдинках фіксувалася нічия. Різниця голів майже однакова: 37:38. Цікаво, що жодного разу у матчах між цими суперниками не фіксувалася суха нічия – голи були завжди.

Крайній матч.

«Волинь» (Луцьк) — «Зоря» (Луганськ) — 1:2. Голи: 1:0 — Шарпар, 32; 1:1 — Хомченовський, 50; 1:2 — Будківський, 51.

Луцьк. Стадіон «Авангард». 5 квітня. 7 градусів. 2000 глядачів. Суддя Анатолій Абдула (Харків).

«Волинь»: Шуст, Парцванія, Жуніч, Шабанов, Немчанінов (Польовий, 61), Бабенко, Шарпар, Матей (Козьбан, 84), Бікфалві (капітан), Кобахідзе, Бабатунде (Хомченко, 59). Головний тренер Віталій Кварцяний.

Попередження: Матей (5), Шарпар (61), Польовий (90+3).

Першими у квітневому матчі забили господарі – Кобахідзе подав, Вернидуб відбив на ногу Шарпару, Славко пробив і м`яч після незначного рикошету від Пилявського влетів у ворота - 1:0! Все вирішив тому матчі початок другого тайму: на 50 і 51 хвилинах «Волинь» двічі пропустила після незбагненних помилок у захисті (Хомченовський та Будківський). На 88-й хвилині господарі дістали один з останніх шансів - Хомченко заробив штрафний, його виконав Бікфалві, але влучив у стінку, а з добиванням впорався Сантіні.

Фотогалерею з цього матчу можна дивитися за посиланням.

Серія.«Волинь виграла вдома тільки одного разу в цьому сезоні, а «Зоря» на виїзді виграла тричі й одного разу зіграла у нічию.

Свої-чужі. Нападник «Волині» Анатолій Діденко у сезоні 2008-2009 рр. провів 11 матчів за «Зорю» і забив 1 гол. Захищав кольори луганців й наш воротар Богдан Шуст – він у 2009-2011 рр. зіграв за «Зорю» 14 матчів.

Вверх-вниз. Після перемоги у Львові над «Карпатами» «Волинь» піднялася з 6 на 4 місце, а «Зоря» після нічиєї з «Олександрією» 1:1 опустилася із четвертого на п’яте.

Бомбардири. «Волинь»: Матей, Діденко – по 3. «Зоря»: Караваєв – 4, Будківський - 3.

Дискваліфіковані. Артем Шабанов («Волинь»).

Арбітр: Євген Арановський (Київ).

Трансляція: канал «2+2», коментатори Роман Бебех та Дмитро Поворознюк

«Молодіжки»: Команди U-21 зіграють у суботу 3 жовтня о 15.00 на стадіоні «Підшипник».

Квитки: до дня матчу продаються на стадіоні «Авангард» та касі, що виходить на проспект Грушевського.

Погода: увесь день 4 жовтня у Луцьку очікується сонячна погода, +21, увечері під час матчу прогнозується +17..+18.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus