USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь «багата» на 12 складів отрутохімікатів

15 Серпня 2008 13:36
За словами начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Анатолія Аршуліка, наразі в області налічується 12 складів отрутохімікатів, у яких зберігається 97% цих шкідливих речовин. Кілька років тому їх було 20. Про це він сказав під час прямого ефіру на Волинському телебаченні, розповідаючи про проект  «Покращення навколишнього середовища в басейні річки Західний Буг» за програмою TASIS «Добросусідство. Польща – Україна – Білорусь», – 15 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як сказав Анатолій Аршулік, протягом 3-х років проводилась інвентаризація і звезення отрутохімікатів у склади. «Якщо ми мали 3 роки тому їх понад 700 тонн, то зараз – 526 тонн», – зазначив він.
Отрутохімікати, за словами пана Аршуліка, декілька років тому лежали і нікому не були потрібні. Останні  три роки склади ремонтували, перезатарювали, забезпечували охорону і зберігання речовин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus