USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь чекає ще один холодний циклон. ВІДЕО

18 Березня 2013 16:08
Весна в цьому році запізнюється і до кінця місяця не варто чекати переходу середньої добової температури більше 0 градусів на території України, - заявив під час брифінгу директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда, - йдеться на ТСН.

Так, цього тижня на Україну знову насуваються атмосферні фронти, які принесуть холод і сніг.
«З 19 по 23 березня в Україні буде поступово відмічатись поступове підвищення температурного режиму. Вже найближчої ночі в більшості регіонів температура становитиме від 2 до 9 градусів морозу, а в денні години від 1 до 6 градусів тепла. В зв'язку з проходженням атмосферних фронтів через Україну, будуть випадати опади – спочатку у вигляді мокрого снігу з переходом у дощ», - повідомив синоптик.

Ще один циклон, який прийде 22 березня, принесе з собою знову сніг та дощ. А після нього в Україну повертається нова хвиля похолодання. «Температура повітря знову знизиться. 6-11 градусів морозу в західних та північних областях і 2-7 градусів - на решті території України», - заявив Кульбіда.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus