USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинь охоплена економічною кризою.ВІДЕО

31 Жовтня 2008 10:43
Волинь зазнала впливу світової економічної кризи із середини вересня. Про це 31 жовтня під час колегії ОДА розповіла начальник облуправління економіки Любов Івевакова, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначила Любов Івевакова, ситуація, що склалася у промисловості, викликає занепокоєння. На Волині скоротилися темпи зростання промислового виробництва – хоча певний приріст спостерігається, однак до запланованих 12% відверто не дотягує. Наприклад, істотно скоротилося виробництво на ЛуАЗі, частка якого у машинобудуванні області становить 84%.
Не краще становище у сільському господарстві – на 5% зменшилися обсяги виробництва молока. Також триває скорочення поголів’я великої рогатої худоби – галузь тваринництва, на думку пані Івевакової, потребує державної підтримки. Також в області – спад виробництва яєць (на 1,4% – в особистих господарствах, на 25% – на великих господарствах).
У скрутному становищі і будівництво. Спад виконання робіт (порівняно із минулим роком) становить понад 11%. Вісім будорганізацій (майже 5%) цьогоріч майже не працювали.
Губернатор Микола Романюк запропонував записати в рішення колегії, аби на економічно активних підприємствах до 1 січня було погашено заборгованість по зарплаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хвілолог Показати IP 31 Жовтня 2008 13:32
У нас в Україні немає губерній, а значить немає й губернаторів. Може голову ОДА ще гауляйтером назвете, теж хороше слово?
Vic Показати IP 6 Листопада 2008 12:56
Ох и наживутся некоторые на этой вымышленой крызе! Почему во всем мире эта крыза влияет тока на некоторые отрасли, а в Украине на все? Включи свою мозгу и подумай.
Ладомир Показати IP 8 Листопада 2008 16:29
"Також в області – спад виробництва яєць (на 1,4% – в особистих господарствах, на 25% – на великих господарствах)." ДА-ДА-мда. Конкретна інформація. :) Стоїть логічне питання за що Любов Івевакова отримує зарплату. І взагалі шо ці лобари там роблять???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus