USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» перемогла «Іллічівця»

6 Серпня 2011 09:03
У другому матчі п’ятого туру Української прем’єр-ліги «Волинь» з рахунком 1:2 перемогла маріупольського «Іллічівця».
Гра відбулася у п’ятницю, 5 серпня, в Маріуполі, - повідомляє сайт ФК «Волинь».
Від стартових хвилин «Волинь» впевнено контролювала перебіг матчу, йдеться у повідомленні. Але гостроти було малувато. Обидві команди захопилися боротьбою в центрі поля.
Віталій Кварцяний був невдоволений діями опорника Самсона Годвіна, який часто помилявся при передачах та й у відборі не надто відзначався.
Тому вже у середині першого тайму «Волинь» провела першу заміну. Замість нігерійця на не зовсім звичну для себе позицію вийшов Євген Пічкур. Атаки лучан стали гострішими.
Але Пічкур, зрештою героєм матчу все-таки не став, скоріше навпаки. Переможний результат команді Кварцяного забезпечив Майкон – футболіст, який цього року став відкриттям не лише для «Волині», а й для усього українського чемпіонату.
На 39-й хвилині бразилець міг вийти на побачення з голкіпером маріупольської команди, але перед лінією штрафного майданчика його завалили на газон.
Арбітр жовтою карткою оборонця «Іллічівця» не покарав, але штрафний призначив. Майкон довго вдивлявся за стінку, ніби крізь неї намагався побачити дальній нижній кут воріт
Бразилець ударом без замаху обвів заслон з граців «Іллічівця» і поцілив саме туди, куди й хотів – 0:1.
Завершився перший тайм для господарів поля взагалі жахливо. Незадовго до свистка на перерву сольний прохід у штрафний майданчик «Іллічівця» вдався Олексію Бабиру і він м’яко перекинув «круглого» за спину воротаря маріупольської команди Бажана. Той ледь дотягнувся до м’яча, але лишень підправив йго прямо на голову Майкону, дозволивши бразильцю оформити «дубль».
Луцькі футболісти були не проти просто зберегти комфортну перевагу і не робили особливих спроб збільшити. Проте спокійне життя для лучан завершилося на 73-й хвилині, коли після подачі екс-захисника «Волині» Богдана Бутка і помилки гокіпера Віталія Неділька Фомін, розстрілявши порожні ворота, скоротив розрив у рахунку до мінімуму.
«Волинь» після перемоги перемістилася на восьме місце у турнірній таблиці, а бразильський форвард команди Майкон з шістьма голами (три «дублі» у чотирьох матчах) лідирує в бомбардирській гонці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus