USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розгромна перемога «Волині» над «Кременем» у фото

6 Квітня 2018 21:50
У 26 турі Першої ліги чемпіонату України «Волинь» забила три «сухі» м’ячі у ворота «Кременя», здобувши другу домашню перемогу у сезоні.

Рахунок у грі відкрив капітан «Волині» Олег Герасимюк, який дещо не впевнено, але все ж реалізував пенальті після гру рукою захисника гостей у власному штрафному. Наприкінці першої половини зустрічі Герасимюк з кутового точно подав на голову Болденкову, а той, своєю чергою, відправи м’яч у ворота. Остаточний рахунок у матчі встановив Андрій Яковлев, який відзначився вже 3 голом у сезоні.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Волині» Віктор Богатир відзначив, що для нього найважливішим є те, що команда здобула важливі 3 очки.

Наступний поєдинок лучани зіграють 13 квітня з «Оболонь-Бровар» у Києві, а зараз пропонуємо переглянути миті матчу з «Кременем» у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus