USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» перемогла «Металург». ВІДЕО

31 Липня 2010 23:01
Луцька "Волинь", навіть попри відсутність головного тренера Віталія Кварцяного, зуміла здобути три очки у Запоріжжі.

Про це повідомив «Канал новин 24»

«Металург» Запоріжжя - «Волинь» - 0:1

Голи: Павлов 45+2.

Що можна було очікувати від команд, які в попередніх двох турах на двох забили два м'ячі? Як виявилось, доволі цікава гра вийшла за сюжетом і за змістом у Запоріжжі.

«Металург» розпродав ключових футболістів в українські клуби-гранди, деякі інші футболісти через травми пропускали матч з волинянами. Кошти, виручені за своїх виконавців "в діло" так би мовити, не йдуть, команда розлітається на очах. Тож ганебний старт "металургів" є цілком логічним.

Натомість гості з Волині налаштувались на гру, як слід, і це при відсутності Віталія Кварцяного, який захворів напередодні матчу.

Можливо, гравцям якраз потрібно було скинути цей моральний вантаж в обличчі пана Віталія, адже більш лагідний тренер команди Павлов заспокоював весь матч хлопців, і як наслідок у Луцьк «Волинь» привезе три очки.

Лучани були сильнішими з перших хвилин від господарів створювали момент. В одному з епізодів удар Майкона прийняла штанга. Також рятував новий основний голкіпер «Металурга» Безотосний. А в кінці першого тайму, вже на другій доданій арбітром хвилині, Павлов встановив справедливий рахунок, забивши головою після подачі з кутового і скидки Майкона.

Після антракту "металурги" кинулись вперед, проте вистачило їх ненадовго. Найкращий момент «Металурга» змарнував Польовий - гравець отримав блискучу передачу від Цігарова, вискочив на побачення з Ндоє і перекидував його ударом головою, та м'яч розминувся з воротами.
А трохи згодом Польовий став антигероєм поєдинку, отримавши другу жовту картку за грубу гру футболіст залишив свою команду в меншості. "Волинь" могла збільшити перевагу, однак не щастило Майкону. Далі "Волинь" заспокоїла гру і довела до переможного завершення. Перша перемога, перший забитий м'яч від «Волині» у сезоні-2010/11, з чим команду можна тільки привітати!







src="http://video.meta.ua/vpla/video/Player.swf"
quality="high"
bgcolor="#cecece"
width="440"
height="365"
name="Player"
align="top"
allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="true"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
FlashVars="fileID=bkDOCgZYLdp2Fci3NgZG&globalURL=http://meta.ua&search=true&target=new&color=1"
/>
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus