USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» показала своїх «половинок». ФОТО

7 Березня 2012 14:37
Більшість гравців «основи» луцької «Волині» ‒ одружені. У переддень свята жіноцтва хлопці вирішили похвалитися своїми «половинками».
Про це пише сайт ФК «Волинь».
Один із найдосвідченіших сімʼянинів у «Волині» ‒ півзахисник Євген Пічкур. Разом із Мариною вони 12 років. Із шестирічною донькою Поліною Марину не раз бачили на луцькому «Авангарді» у якості найпалкішого вболівальника «Волині».

«Ми з дитинства разом росли, адже мої та Маринині батьки здавна товаришували», ‒ розповідає Євген.
У секторі Д неодноразово зʼявлялася й Аня Хлістунова, дворазова чемпіонка Європи та бронзова медалістка чемпіонату світу з плавання. З минулого літа вона – Аня Шарпар.

Із опорним півзахисником «Волині» В'ячеславом Шарпаром познайомилася у рідному Рівному в компанії друзів ще у 2005 році.
Інший «опорник» команди, серб Саша Стевич, своїх дівчат може інколи сплутати: справа в тому, що його дружину звати Єленою, а 10-місячну доньку – Яленою.

Саша каже, що сербською мовою ці імена дуже навіть різняться. Познайомився півзахисник із дружиною у Белграді. До слова, Єлена також спортсменка – колись професійно займалася волейболом.
Крім Стевича татусем став також голкіпер Віталій Неділько.

Сину Недільків Олександру – 10 місяців (вже можна приміряти воротарську форму).
Синочку Ізворану Янісу-Нікласу ‒ вісім місяців.

Сильвіо та Сімона разом уже 10 років.
Луганчанка Ірина Сімініна, дружина Сергія Сімініна, народила наприкінці січня, тож у перервах між зборами Сергій з усього духу мчав до неї та маленького Адріанчика.
До слова, весілля Сімініни відгуляли у листопаді 2009-го, скориставшись достроковим припиненням чемпіонату після оголошення «грипозного» карантину.
Ігор і Настя Скоба разом з 2006-го. Познайомилися у Маріуполі, коли Скоба почав грати за «Іллічівець». «Це було романтично. Кафе на пляжі, море, сонце і гарна дівчина…», ‒ пригадує Ігор.
Новачок «Волині» Олександр Романчук знає свою благовірну зі шкільної парти. Саша та Іра – однокласники. Дружили і зустрічалися давно, побралися трохи більше року тому. Їхньому Назарчику скоро буде сім місяців.
Інший новенький, Сергій Пилипчук, разом із своєю коханою дружиною Владою вже 9 років. Разом із сином Даниїлом вона наїздилася світом слідом за своїм чоловіком ‒ професійна кар’єра в Сергія розвивалася бурхливо. А познайомилися вони ще тоді, коли Пилипчук грав за харківський спортінтернат.
Захисник національної збірної Македонії Ванче Шиков познайомився зі своєю Танею шість років тому. Зустрічався з нею п’ять років, а одружився у 2010-му.

Красуню Тетяну часто можна побачити на матчах «Волині». Вона, як і більшість «половинок» гравців «Волині», пройшла зі своїм чоловіком «і Рим, і Крим, і мідні труби». У випадку Шикових – це Греція, Кіпр, а тепер – Україна.
Щось подібне і в історії кохання Олега та Оксани Шандруків. Вони познайомилися у 2005-у, коли Олег, уродженець села Смига, що під Дубном, грав за другу команду «Шахтаря». Відтоді донеччанка, як справжня «декабристка», слідує за чоловіком – в «Арсенал», «Чорноморець», «Волинь» і «Севастополь». У квітні їхній донечці Вероніці виповниться чотири рочки.
Колега Шикова і Шандрука у центрі захисту «Волині», Ян Масло ще не одружений, але вже 6 років зустрічається із дівчиною зі Словаччини. Її імʼя також звичне для слов’ян ‒ Яна. Із Яною Валентейовою Яна Масла познайомили його друзі у місті Ружембероці.
А от македонський новачок «хрестоносців» Душан Савич доходжує останні «вільні» деньки. Нападник зізнався, що у червні, якраз у розпал Євро, зіграє весілля.
Проте найбільшим,так би мовити, Героєм є капітан команди ‒ Олександр Пищур. Сашко одружився зі своєю Вікторією у 18 років, і зараз сімʼя виховує трьох діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 7 Березня 2012 21:46
молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus