USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» познущалася над іменинниками у Нововолинську - 8:1. ФОТО

21 Серпня 2013 08:00
Уже наступного дня після матчу із «Карпатами» луцька «Волинь» зібралася на «Авангарді» та пообіді вирушила на товариський матч до Нововолинська. Керівництво клубу відгукнулося на запрошення місцевої влади та ФК «Шахтар», які у ці дні відзначають 55-річницю однойменного клубу та стадіону, а ще готуються до 63-ї річниці з дня заснування міста Нововолинська. Повідомили у прес-службі луцького клубу.

Отож, перед початком матчу міський голова міста Віктор Сапожніков нагородив ветеранів нововолинського футболу та подякував лучанам за приїзд до шахтарського міста. Президент та головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний подарував від імені клубу стадіону та команді пам’ятну табличку та кубок і, звертаючись до численної аудиторії, яка заполонила стадіон «Шахтар», відзначив: «У Луцьку пам’ятають хороших футболістів, які дав Нововолинськ. Тут завжди була самобутня команда. Бажаю вашому місту у майбутньому створення професійного футбольного клубу, а також реконструкції стадіону».

Власне, сама товариська гра відзначилася повною перевагою гостей, які привезли до Нововолинська гравців основного складу, які не грали проти «Карпат» або ж виходили на заміну, а також кількох виконавців, які переглядаються тренерами. Лучани заволоділи ініціативою, використовували фланги, грали мобільно, з натхненням, тому нижчим класом «гірникам» було важко протистояти «Волині».

Перший тайм закінчився з рахунком 5:0. У «Волині» забивали Козьбан (2), Парцванія, Бабатунде, Шумахер.

Друга половина матчу почалася із голу престижу нововолинців – їхній капітан Максим Обертас втік від центрбеків «Волині» і пробив у дальній кут – 1:5. «Волинь», як і в ковельському спарингу тиждень тому, створила зливу моментів, але цього разу їх і тринькала, і використовувала. Крім згаяних моментів Козьбана, Нємчанінова, Хомченка та Леандро, двотисячна аудиторія «Шахтаря» побачила голи Олівера, Зубкова та Леандро. Отож, у підсумку 8:1 на користь гостей.

Після матчу були традиційні фото та автографи гравців і тренерів «Волині», які не відмовляли нововолинцям. Публіка довго не відпускала «хрестоносців», бажаючи їм успіхів в матчах УПЛ. «Володимировичу, «Волинь», дякуємо за свято!», - гукали на прощання нововолинці.

Віталій Кварцяний, відповідаючи на питання журналістів, ще раз подякував за запрошення і запевнив, що «Волинь» й надалі готова влаштовувати подібні товариські матчі в районах області. «Ми зіграємо й у Володимирі, й у Ковелі ще раз, будь-де, якщо нас запросять. Це дуже потрібна справа, адже всі зацікавлені, щоб футбол в глибинці не зникав. А приїзд команди Прем`єр-ліги популяризує улюблену гру мільйонів. Нововолинці подивилися на нас, ми побачили яка спортивна інфраструктура у вас. Відбулося свято, лилися хороші емоції, - це головне, що дає спорт», - сказав Кварцяний.

Склад «Волині» у першому таймі: Кичак – Парцванія, Матуку, Масло, Гошкодеря – Зубков, Карасюк – Бабатунде, Шумахер, Задерецький – Козьбан.

Другий тайм: Літовченко – Годований, Никитюк, Приндета, Нємчанінов – Олівер, Зубков – Жук, Шумахер, Леандро – Козьбан (Хомченко, 55).















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
барбос Показати IP 21 Серпня 2013 08:12
Респект Кварцу за популяризацію футболу.
свс Показати IP 21 Серпня 2013 10:18
Браво Кварцяний.
111 Показати IP 21 Серпня 2013 12:19
Хто такий ОЛІВЕРА?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus