USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни не «дотиснули» львів’ян – 1:1. ФОТО. ВІДЕО

19 Серпня 2013 20:53
Як і рік тому, луцька «Волинь» вдома зіграла з львівськими «Карпатами» внічию – 1:1.
У цьому сезоні «леви» грають на виїзді краще, аніж вдома. Тому львівські вболівальники очікували, що їхні улюбленці привезуть з Луцька очки.
Олександр Севідов (тренер гостей) трішки змінив склад, якщо брати до уваги попередній матч зі «Зорею». Якщо в Луганську в старті були Самсон Годвін, Денис Мірошніченко, Сергій Зеньов, то в Луцьку вищезгадані гравці вийшли на заміну, або зовсім опинилися поза заявкою.

Трішки неочікуваним вийшов стартовий склад від Віталія Кварцяного. В заявці не опинилося Віталія Гошкодері, Сергія Літовченка, Еріка Матуку. Зате від початку гри вийшов новачок Міхель Бабатунде та нападник з практично нульовою результативністю Олексій Бабир.

Вдалий дебют Бабатунде


Вже на восьмій хвилині Кінаш міг записати на свій рахунок гольову передачу, але удар Бабиря заблокували захисники. А через дві хвилини вже «леви» могли боляче «вкусити» лучан, однак постріл Васіна парирував Неділько.
З перших секунд активним був Бабатунде. Нігерієць в першому таймі мав кілька нагод відкрити рахунок.
Також забивати у першій сорок п’ять хвилин могли Ерік, Бабир, Кінаш. В «Карпат» знову хорошу нагоду змарнував Васін – його постріл прошелестів поруч з ближньою «дев’яткою». Загалом, в першому таймі «хрестоносці» виглядали краще. Хоча за цей час можна поставити невеличкий мінус Еріку – за кілька неточних передач і більший Нємчанінову – Дмитро, на жаль, випав з гри.

Щоб утримати перемогу не вистачило кілька хвилин


Минуло десять хвилин другої половини зустрічі. Леандро подав кутовий. У штрафному майданчику гостей спалахнула пожежа, ніхто з львів’ян так і не зумів толком винести м’яча подалі від воріт. Цим і скористався Ванче Шиков – 1:0! Здавалося, що «Волинь» швидше заб’є другий м'яч, аніж пропустить. Найкращі шанси це зробити мали Кінаш, Скоба.
До кінця основного часу в дербі лишалося десять хвилин. Лучани контролювали м’яч, гостріше атакували як… на 86-ій хвилині при подачі зі стандарту Шершун неуважно зіграв з Гладким, і Олександр головою відправив шкіряного в дальній кут – 1:1.

Арбітр компенсував шість хвилин, однак ніхто з волинян вдруге не змусив зірватися глядачів з своїх місць у радісному пориві. Отож, знову результативна нічия, як і минулого сезону, що була зафіксована у першому турі.

«Волинь» (Луцьк) – «Карпати» (Львів) – 1:1

19 серпня 2013 року, 19.00, стадіон «Авангард», Чемпіонат України, 6 тур, сезон 2013-2014
Арбітр: Дмитро Кутаков (Бровари)
«Волинь»:
42. Неділько – 3. Сімінін, 6. Шиков (к), 23. Щершун, 8. Нємчанінов (2. Леандро, 46), 88. Скоба, 79. Бабатунде (5. Карасюк, 89), 11. Мемешев, 9. Бабир (20. Задерецький, 58), 29. Кінаш, 10. Ерік
Запасні: 74. Кичак, 14. Масло, 89. Козьбан, 91. Парцванія
Тренер: Віталій Кварцяний

«Карпати»:

1. Підківка – 24. Пашаєв, 32. Пластун, 21. Балажиц, 31. Тищенко, 9. Федорчук (17. Страшкевич, 59), 25. Ткачук (к) (77. Бохашвівлі, 70), 27. Голодюк, 10. Гладкий, 11. Бартуловіч (20. Зеньов, 32), 39. Васін
Запасні: 23. Мисак, 5. Гітченко, 92. Чачуа, 94. Мірошніченко
Тренер: Олександр Севідов
Попередження: Скоба – Васін, Підківка, Гладкий, Тищенко
Голи: Шиков, 55 - Гладкий, 85

Коментар тренерів після гри:
Олександр Севідов: «Ми виглядали не гірше «Волині». Це була гра рівних команд. Перед початком зустрічі попросив своїх хлопців грати спокійно. Спокійно не вийшло, але характер ми показали. Я люблю своїх гравців, але говорити про них не люблю – коли їх розпочинаєш хвалити, то вони перестають грати».
Віталій Кварцяний: «Перед грою працювали над помилками, але знову пропустили зі стандарту. Думаю для вболівальників гра вдалася цікавою. Ми перегравали «Карпати», ми давно не мали такої переваги над Львовом. На місці Саші Севідова, я би розкритикував «Карпати». Хороші моменти ми не реалізували. Погано, що у футболістів немає спортивного егоїзму. В Бабиря був чудовий момент, але до кінця не обігрував. Також рахую, що на Мемешеві був фол.
Дуже прикра нічия, немає результату. Я казав тренерам у другому таймі, що якщо будемо так грати – пропустимо. Нам потрібний хороший нападник. Шумахер щось прихворів, а Бабир не може вийти з віку вихованця дитячого садка. В нього повинна бути сила, дорослі манери, а воно якесь му-му…. Як я не навчуся грати на скрипці, так і Бабир не буде футболістом. Дуже шкода!
Леандро теж допускав помилки, не повертався назад. Я йому сказав, щоби він не підключався до атак. Хоч Лео зіграв краще за Нємчанінова. Казав гравцям: «Давайте вам замовлю сирого м’яса, аби були агресивніші».
З «Буковини» нам присилали на огляд нападника, але він навіть перекид зробити не може. Футболіст повинен з п’ятнадцяти спортивних дисциплін бути на рівні кандидата у майстри спорту, а не ледве підтягуватися п’ять разів».




















Фото взяті із клубної прес-служби волинян.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
неук Показати IP 20 Серпня 2013 00:31
а гра хороша бойова команда радуе бажанням грати це головне перемого будуть
м-дя Показати IP 20 Серпня 2013 00:34
осадочек то остался((( самые "нулевые" карпаты за последние лет 5, и только ничья....
Sergiy84 Показати IP 20 Серпня 2013 08:51
Нічия вдома з карпатами - поразка!
Сергій Показати IP 20 Серпня 2013 11:40
Був на стадіоні, таких вболівальників як Львівське бидло я ще не бачив. Замість того щоб підтримувати свою комаду вони тільки те і робили що кричали нецензурні слова в бік Волині. Бидло, нічого не скажеш.
Валерон до Сергій Показати IP 20 Серпня 2013 19:25
Це ж лемкі тупі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus