USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» знову не виграла вдома. ФОТО. ВІДЕО

22 Квітня 2012 21:55
Безвиграшна домашня серія ФК «Волинь» продовжується. Цього разу «хрестоносцям» не вдалося здолати київське «Динамо». Уже 7 матчів поспіль у Луцьку підопічні Анатолія Дем’яненка не можуть здобути перемогу.
Матч 28-го туру чемпіонату України з футболу відбувся 22 квітня в Луцьку.
В цьому поєдинку «Волинь» не могла розраховувати на орендованого в «Металіста» захисника Олександра Романчука та півзахисників Сергія Пилипчука і Сашу Стевіча. Ці гравці травмувалися.
Натомість в «Динамо» не вийшли на поле дискваліфіковані Артем Мілевський, Олег Гусєв і Денис Гармаш, а також травмований Тарас Михалик.
Напередодні матчу міліції довелося «підтягнути» резерви, адже очікувалося прибуття 300 фанів киян. Окрім 100 стюардів на стадіоні, поблизу спортивної споруди вартували понад 280 правоохоронців.
«Динамо» відразу взяло гру під контроль та розпочало атаки воріт лучан. Лишень на 17-ій хвилині господарі створили гострий момент, подаючи кутовий. Майкону вдалося пробити головою, але йому забракло влучності.
Пресинг зі сторони гостей дав результат на 21-ій хвилині, коли півзахисник «Волині» Сілвіу Ізворану, на думку арбітра матчу Анатолія Жабченка, зіграв рукою у власному штрафному. Отож суддя призначив пенальті у ворота господарів. Однак сильний удар Олександра Алієва відбив голкіпер лучан Денис Шеліхов.
Натхненні подвигом воротаря, волиняни почали грати впевненіше. Несильно пробив по воротах захисник «хрестоносців» Леандро, а гостру передачу Душана Савіча не зрозуміли партнери.
Певно, найкращий момент «Волині» за весь матч був у Майкона, коли він після подачі з кутового бив головою, але Шовковський у неймовірному стрибку врятував «Динамо».
Відразу пішла контратака гостей. Андрій Ярмоленко навісив із лівого флангу в карний, де Шеліхов не зумів забрати м’яча, але дістав «шкіряного» Андрій Шевченко, який і став автором єдиного голу в грі.
До речі, рятуючи киян, отримав травму плеча Шовковський і в перерві його змінив юний Максим Коваль.


Другий тайм волиняни розпочали доволі активно. Підопічні Анатолія Дем’яненка регулярно вантажили «круглого» до карного майданчика «Динамо», але користі від цього майже не було.


Лишень під час останніх хвилин матчу «хрестоносці» змусили попрацювати Коваля. Також влучив м’яч у штангу після удару Сімініна, а удар Майкона зблизька заблокував захисник. На 4-ій доданій хвилині удар Савіча відбив голкіпер киян.

Зрештою свисток судді зафіксував перемогу киян.

Волинь - Динамо 0:1
Гол: Шевченко, 45 +4

Волинь: Шеліхов, Сімінін, Шиков, Приндета, Леандро, Шарпар (Шумахер, 74), Ізворану, Насонов (Герасим'юк, 64), Лопес (Павлов, 80), Савіч, Майкон

Динамо: Шовковський (Коваль, 46), Данило Сілва, Бетао, Алмейда, Попов, Вукоєвич, Нінкович, Алієв (Калитвинцев, 84), Шевченко, Ярмоленко, ідей (Корреа, 55)

Попередження:
Лопес, Ізворану - Нінкович, Алмейда, Ярмоленко





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тупий Показати IP 23 Квітня 2012 11:16
А слабо написати чесно: Волинь знову прос...ла. Вдома. Вчергове. Тому що не вміє грати.
Івасьо Показати IP 23 Квітня 2012 14:45
Треба міняти тренера на бородатого Галустяна, який здатний робити розбір польотів в перерві між грою.
Таня Показати IP 23 Квітня 2012 15:15
...ну і назву - з "Волинь" на "Волиняночка":)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus