USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На кожного київського фана – по міліціонеру

22 Квітня 2012 12:40
Правопорядок на стадіоні «Авангард» у Луцьку під час матчу «Волині» із «Динамо» забезпечуватимуть сотня стюардів. Але в резерві у міліції – понад 280 бійців. Очікується, що до Луцька зі столиці завітають близько 300 уболівальників «Динамо».

Матч відбудеться сьогодні, 22 квітня, о 17.30, - повідомляє сайт луцького ФК.

В конференц-залі стадіону «Авангард» сьогодні вранці відбулася передматчева організаційна нарада представників луцької «Волині», київського «Динамо», бригади суддів, а також делегата й інспектора ФФУ. Її провів делегат ФФУ Борис Гореліков із Чернівців.
Головний арбітр поєдинку Анатолій Жабченко із Симферополя схвалив ігрову форму команд. Лучани вийдуть на поле у біло-малиновій формі, гості – в синій. Також арбітр поінформував присутніх про те, що буде вимагати від команд дотримуватися під час гри правил Fair play.
«Я розумію, що наприкінці сезону триває жорстка боротьба, але поведінка в технічній зоні й на полі мусить відповідати принципам «чесної гри», - сказав рефері. Суворо каратимуться й удари ліктями, симуляція, незгода з рішеннями арбітра, особливо «забіги» гравців до арбітра з метою щось пояснити йому чи гравцям суперника. «Такі футболісти бігтимуть на жовту картку. Тому бажаю командам чесного поєдинку, удачі і хорошої гри», - підсумував Анатолій Жабченко.
Інспектор матчу Олександр Дегтярьов з Одеси зауважив, що хоча очки потрібні всім командам, їх не варто здобувати ціною здоров’я гравців і застеріг команди від брутальної гри.
Правопорядок на території стадіону будуть підтримувати до 100 стюардів, а в резерві міліції – 282 правоохоронці. До Луцька має прибути до 300 вболівальників «Динамо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus