USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньбаскет» очікує матч за виживання

4 Лютого 2016 15:23
Тренери, гравці і «Динамо», і «Волиньбаскету» одноголосно коментують вчорашній програш лучан. «Лицарі» поберегли сили до матчу з принциповим суперником, сусідом у турнірній таблиці - столичним «Інфізом».

«До Києва ми їхали після важкого виїзду в Одесу. Багато мікротравм в команді. Тому багато грала молодь, а тому було багато помилок. Хочу попросити вибачення у вболівальників за таку жахливу гру. Хочеться цю гру просто забути. Потрібно думати про гру з «Інфізом» - нашим принциповим суперником», - пояснив капітан лучан Едуард Федчук.

Також у «Волиньбаскета» не найзручніший графік матчів. Все третє коло команда грає на виїзді.

«У Києві ми граємо два матчі поспіль. Друга гра з «Інфізом», тому ми дали відпочити основним гравцям. Та це не виправдовує, що ми так безнадійно програли підбирання. Ми єдина команда у чемпіонаті, хто на матчі Суперліги здійснює найдовші виїзди. І ми їздимо без пари. Практично, ми приїздимо і завжди граємо першу-другу гру через день, або сьогодні-завтра. А команда, яка з нами грає у другий день – вона грає першу гру. Тому ми постійно у другій грі маємо відчуття втоми. Це при тому, що дуже втомлює нас сама відстань. Саме добирання на виїзні матчі», - розповів головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

У матчі 14 туру Суперліги Фаворит Спорт «Волиньбаскет» поміряється силами з київським «Інфізом». Гра розпочнеться у четвер, 4 лютого, о 18:00. Онлайн-відеотрансляцію дивіться на офіційному YouTube-каналі ФБУ.

Хоча «Інфіз» зараз займає останню сходинку турнірної таблиці, лучанам потрібно серйозно поставитися до майбутньої гри. Адже захисник «студентів» Андрій Лебединцев є лідером серед всіх гравців Суперліги за кількістю набраних очок, а за передачами він другий в Україні. В середньому за матч Андрій заробляє для своєї команди 19,86 очок і робить 7,8 результативних передач. Інший киянин Артем Швець є національним лідером за підбираннями. Цього сезону за гру він робив в середньому 9,71 підбирань.

«Інфіз» та «Волиньбаскет» вже двічі зустрічалися у рамках Суперліги. Команди обмінялися домашніми перемогами. Сьогоднішня гра вирішить, хто займатиме останнє місце в «турнірці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вацык Показати IP 4 Лютого 2016 16:43
Меняйте физрука !
Чайковский Показати IP 4 Лютого 2016 20:46
И знову, поразка. Прошу пробачення, будемо розбиратися....
Блохин до Чайковский Показати IP 6 Лютого 2016 23:06
Я вже розібрався....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus