USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волиньбаскет» залишився без фінансування

1 Листопада 2016 19:31
Єдина волинська професійна баскетбольна команда залишилася без фінансування й її можуть виключити з Чемпіонату України.

Про це йдеться в заяві БК «Волиньбаскет» до голови обласної ради, депутатів обласної ради, депутатів місцевих рад, представників волинського бізнесу та небайдужих громадян.

Текст заяви подаємо без змін:

Шановні вболівальники БК «Волиньбаскет» та небайдужі до баскетболу жителі нашого краю!

У зв’язку з ситуацією, що склалась навколо команди, повідомляємо офіційну позицію клубу.

Після першого дебютного сезону у Суперлізі команда зберегла за собою право участі у найвищому дивізіоні у наступному сезоні (2016 – 2017 рр.). Перед початком сезону команда залишилась без генерального спонсора, і лише після особистих гарантій голови ВОДА Гунчика В. П. перед Федерацією баскетболу України та клубом, «Волиньбаскет» допустили до участі у Суперлізі Чемпіонату України.

Також саме за ініціативи губернатора було створено Благодійний фонд, метою якого було забезпечення життєдіяльності команди.

На жаль, наповнення фонду залишилося тільки обіцянкою. Вершиною цинізму та безвідповідальності з незрозумілих для нас причин стала відмова Гунчика В. П. від подальшої підтримки та допомоги клубу.

Керівництво клубу доклало максимум зусиль для пошуку джерел фінансування, проте залучених коштів недостатньо.

На цей момент команду відділяють лічені дні від зняття з Чемпіонату України. Ризикуємо вперше за всю історію волинського спорту стати свідками такої неприємної події, яка буде ганьбою для області.

Зникнення єдиної в області професійної команди спричинить спад баскетбольного руху та відтік обдарованих вихованців волинського баскетболу у інші регіони.

Виходячи з цього, просимо голову обласної ради, депутатів обласної ради, депутатів місцевих рад, представників волинського бізнесу та небайдужих громадян не залишитись осторонь та допомогти зберегти команду, яка є спортивним брендом Волинського краю.

З повагою, тренерсько-адміністративний склад і гравці «БК «Волиньбаскет».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus