USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньбаскет» зіграє у Луцьку з київськими «вовками»

27 Березня 2015 16:25
Волинський представник у Вищій лізі України з баскетболу БК «Волиньбаскет-WOG-Університет» у суботу та неділю проведе черговий домашній спарений тур.

Суперниками цього разу будуть доволі зручні опоненти (як для волинян, принаймні) зі столиці – БК «Київ-Вовча зграя».

Про це повідомляє «Волиньспорт».

У першому колі ці команди відіграли у двох різних залах, проте двічі лучани перемагали. Можна довго описувати сильні та слабкі сторони «вовків», однак факт залишається фактом – баскетболісти, що представляють Волинь, є сильнішими. Хоча б на цьому етапі.

Одна засторога, що неабияк турбує вболівальників «Волиньбаскета» - то психо-емоційний стан гравців. Не таємниця, що два матчі в Южному відібрали дуже багато сил, і чи бува господарі не вийдуть з холодними очима і втраченими надіями.

Паралельно із цим туром, щоправда на день раніше, почнуть свої протистояння харківський «Авантаж-Політехнік» та «Хімік-2». Якщо Харків та його лідер Тимур Арабаджи

зіграють у повну силу, а волиняни здобудуть дві перемоги, то різниця між Луцьком та Южним складатиме одне очко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ой йо йой Показати IP 27 Березня 2015 16:55
могли б з групи Волиньбаскета у вк взяти і поярче фотку! ця шось не фонтан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus