USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Волиньгаз» не зацікавлений відрізати газ боржникам

9 Червня 2015 17:45
У ПАТ «Волиньгаз» розповіли, що робитимуть з тими, хто має велику суму заборгованості за газ.

Про це під час прес-конференції із керівним складом організації розповів голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

«Ми ретельно здійснюємо аналітику. Варто додати, що якщо для споживачів, які платять винятково за користування газовою плитою 600 гривень й це велика сума, то, скажімо, для абонентів, які використовують газове опалення - це невелика сума. У міжопалювальний період ми проводимо відключення газу не одразу, а першочергово попереджаємо споживачів. Вони, як правило, на попередження реагують ефективно і одразу сплачують за спожитий природній газ. А оселі тих абонентів, які не зважають на попередження, відповідно до порядку затвердження надання послуг у галузі газопостачання, відключають від мережі газопостачання. Хоча ми незацікавлені в тому, бо рано чи пізно людина погасить борг і тоді газ доведеться підключати знову, що ляже тягарем на плечі споживача. Тому наші контролери проводять роз’яснювальну роботу», - каже очільник «Волиньгазу».
Окрім цього, він зауважив, що значно спрощує процедуру те, що кожен абонент може подзвонити до контакт-центру «Волиньгазу» по телефону 0332 280 104 (щодня з 08:00 до 20:00 год.) та поцікавитись власним станом рахунку, або у найближчому майбутньому подивитись стан рахунку на сайті.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що незабаром волиняни матимуть змогу сплачувати за користування газом через мережу інтернет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
пі-пі-пі Показати IP 9 Червня 2015 18:18
600 гривень - невелика сума при такій мінімальній зарплаті? хлопці ви І ВАША МОЛОДА КОМАНДА аналізували рівень доходів пересічного українця? а як буде опалювальний сезон???? а якщо всі вимерзнуть, де ж олігархи газові бабло кришитимуть?????????????
ляля до пі-пі-пі Показати IP 10 Червня 2015 10:26
Мені за місяць взимку йде не менше тисячі на газ. При теперішніх цінах треба множити на 7. То 600 гривень то багато? не смішіть! Дякуймо Яценюку- зажері! Ото миздОбули!
Микола Показати IP 9 Червня 2015 21:32
Керівництвао Волиньгазу не паліться мінусуючи пост пі-пі-пі. При зарплаті в 70 тисяч грн. це невелика сума, а при зарплаті в 1500 грн. це велика, а тому не робіть з народу дурнів - самі в них шиєтесь
законопослушний гром Показати IP 9 Червня 2015 21:33
куля в лоб український газ по сімдесят долярів,за це ми стояли на майдані і ти цеказав в ютубі ,подивись на сєбя +30% на розвиток ,щоб не подавилісь.
липа Показати IP 10 Червня 2015 06:30
Если бы не платил за газ - заблокировали бы. Плачу, все равно - отключили. Что за хрень?*
Руся Показати IP 16 Липня 2015 23:43
А що мае бути взимку якщо зараз треба платити за одну газову плитку по 600-700 грн.виходить зимою буде по 2000 тисячі а зарплати які.Навіть якщо заробляеш чотири чи пять всерівно велика сума а ще ж інше все е і поісти і вдягнутись і субсидія не вийде .Короче з моста й у воду. А місяць не заплатили бо чоловік шукав иншу роботу вже зразу хочуть відрізати газ.Ось так .То вже відрізайте поки літо виживем а там як бог дасть.
Джейн Показати IP 14 Липня 2017 15:23
Гарно говорять, гарно "співають", а робити того ніхто не робить. Газові служби не повідомляють про відключення газу, навіть коли є невелика заборгованість, вони нишком, як злодії проникають на приватну територію, зламуючи замок калітки, не стукають в двері будинку, оглядають навколо всю територію, чи нікого нема і швиденько роблять "свою справу", ставлять пломби на газ. Цьому свідченням є відеозйомка, яка ведеться біля приватного будинку. Ніякої аналітки вони не роблять. Історію проплат споживача не прослідковують. Люди, які оплачують за використаний газ вчасно, і деколи навіть наперед проплачують, і одного разу помилилися, в них виникають проблеми з відключенням газу. Щоб поновити газопостачання потрібно заплатити більше 1000 грн, і зібрати купу довідок. Споживачі, які мають заборгованість по 40000 грн, користуються газом і не оплачують, тому що до них на територію неможливо потрапити. Про цю ситуацію дуже добре знають в газовій службі - все керівництво. І те, що вони інструктують своїх працівників, тільки нарахунок того, як отримати штраф від споживача, а не попередити про несплату. Монопольна структура "Волиньгаз буд" - це обнаглівша організація, на яку не можливо знайти управу. Але прийде і їх час. Нічого не буває безнаказаним. Звертайтеся в прокуратуру. Не залишайтеся байдужими до такого самоуправства, і наглості. Привіт керівництву "Волиньгаз буд" - це не остання моя стаття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus