USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни платитимуть за газ через інтернет

9 Червня 2015 16:16
Незабаром волиняни матимуть змогу сплачувати за користування газом через мережу інтернет.

Про це сьогодні, 9 червня, під час прес-конференції з керівництвом ПАТ «Волиньгаз» повідомив голова правління організації Мирослав Коротя.

З його слів, у найближчому майбутньому заплатити за блакитне паливо стане можливим й із допомогою глобальної мережі інтернет. Для цього потрібно буде зробити кілька нехитрих маніпуляцій: створити «власний кабінет» на сайті 104.UA;

внести показники власного газового лічильника у відповідну графу й, після того як система обчислить необхідну до сплати суму, розрахуватись за використаний газ.

«Незабаром здійснювати оплату за газ можна буде й через інтернет. Наразі цю послугу тестують. Впевнений, що 20-30% від загальної кількості споживачів користуватиметься саме цими послугами», каже очільник «Волиньгазу».

Разом із тим він додав, що нововведення запрацює уже протягом двох місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сміхота.... Показати IP 9 Червня 2015 16:36
"Нехитрі маніпуляції" вже зроблені для блага кожного українця у вигляді тарифів.Було б чим платити як доживемо до опалювального сезону... голе, босе але з "власного кабінету" .
Анонім Показати IP 9 Червня 2015 17:07
Этот мой пой пост прошу считать оплатой за май.
Саня Показати IP 9 Червня 2015 17:52
А чим не влаштовує оплата комуналки через Приват24? Цікаво скільки тисяч гривень спулили, списавши на розробку системи???
Сусід до Саня Показати IP 9 Червня 2015 18:21
саня, не рахуй чужих грошей. бо своїх скоро точно не буде. до зими "тіко власний кабінет"
Так Показати IP 9 Червня 2015 18:29
komunal.lutsk.ua - вже давно без проблем сплачую, і не стою в касах із пенсіонерами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus