USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

«Волиньгаз Збут» постачає електроенергію для малого та середнього бізнесу*

4 Лютого 2021 16:55
ТОВ «Волиньгаз Збут» за п’ять років роботи зарекомендував себе як надійний та стабільний постачальник блакитного палива. Наразі компанія вийшла на новий рівень і постачає представникам малого та середнього бізнесу два види енергоресурсів – газ та електроенергію.

Ліцензію на постачання електричної енергії «Волиньгаз Збут» отримав у липні 2020 року. Компанія активно працює над залученням клієнтів та створення максимально комфортних умов для їхнього обслуговування.

«З нами співпрацює кілька місцевих організацій, яким ми постачаємо і газ, і електрику. Вони вже змогли оцінити переваги такої роботи. Кожному клієнту ми пропонуємо персонального менеджера, який консультує в обох напрямках, допомагає розібратися з документацією. Ми практикуємо індивідуальний підхід до розрахунку ціни та пропонуємо різні варіанти оплати», – розповідає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Договір на постачання електроенергії з компанією можуть укласти не лише юридичні та фізичні особи-підприємці з Волинської області, а й всієї України.

Ознайомитися з умовами придбання електроенергії для бізнес-клієнтів можна на сайті компанії https://vlgaszbut.104.ua/ua/electricity.

Для обговорення деталей співпраці та укладання договору з ТОВ «Волиньгаз Збут» телефонуйте у відділ продажів юридичним особам: (0332) 27-76-04.

Нагадаємо, що з 1 липня 2019 року розпочав свою роботу «новий ринок електричної енергії». Він передбачає ринкові механізми формування ціни та конкурентне середовище. Якщо раніше представники бізнесу купували електроенергію в обленерго, то зараз можуть вільно обирати будь-якого зручного постачальника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Стобихівка Показати IP 5 Лютого 2021 20:13
Ну-ну...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus