USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньгаз» і «Газ України» сваряться, а ОДА вирішує їхні проблеми

4 Вересня 2008 15:48
«Газ України» звернувся до представників Волинської обласної держадміністрації і прокурора Волині, аби ті вирішили проблеми із розрахунками за транспортування і споживання блакитного палива ВАТ «Волиньгаз». Про це 4 вересня повідомляє репортер  «Волинських Новин».
Ані «Волиньгаз», ані «Газ України» не надають точних цифр облдержадміністрації для аналізу. Про це розповів начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Микола Кучеренко. За його словами, за даними «Нафтогазу», «Волиньгаз» розрахувався за газ, спожитий населенням, на 78 %, а за даними, отриманими облдержадміністрацією – на 108 %.
Перший заступник голови ОДА Віталій Заремба, згадуючи слова Бориса Єльцина «А где деньги?», сказав, що Волинь виглядає не зовсім добре з точки зору розрахунків за газ. Він додав: у «Газі України» «по старинці» вважають, що їхні господарські проблеми має вирішувати обласна адміністрація.
Представник газовиків, заступник голови правління ВАТ «Волиньгаз» Андрій Тимчишак пояснив ситуацію, що склалася, затримкою поплачених коштів у «Ощадбанку», динамізмом показників оперативних розрахунків та переходом частини коштів у плюс минулого року.
Нарада завершилася тим, що сторони конфлікту вирішили, що вони терміново вирішать усе від ним залежне, адже опалювальний сезон – не за горами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus