USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волині для енергозбереження потрібно щороку 300-350 мільйонів

7 Листопада 2008 13:49
У заходи з енергозбереження цьогоріч вкладено 100 мільйонів гривень. Щоб за кілька максимально досягти бажаного результату, їх потрібно хоча б втричі більше. Про це сказав начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Микола Кучеренко під час прямого ефіру на Волинському телебаченні, – 7 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів пан Кучеренко, цього року на придбанні енергоресурсів в області зекономили приблизно 31 мільйон гривень. А потенціал енергозбереження на Волині становить від 40-70%.
 
Однак пан Кучеренко переконаний, що коли «говорити про кошти, які ми вкладаємо в енергозбереження, то це – мізерна доля». Цьогоріч у заходи з енергозбереження вкладено 100 мільйонів гривень. Але, аби за 4-5 років максимально досягти бажаного ефекту, кошти повинні перевищувати 300-350 мільйонів, – переконаний начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Енергозбереженець Показати IP 7 Листопада 2008 15:30
Епіграф."А карабля з матросами?" Наші чиновники, як завжди витають в Галактиках: подавай їм мільйони, щоб було що "пиляти". А тим часом в районі вул. З. Космодем"янської через славну річку Сапалаївку пролягає надземна теплотраса діаметром 500 - 600 мм, практично без ізоляції, і так сказать, обігріває Луцьк і Волинську область останніх років 5-6. Втраченого тепла вистачило б для обігріву не одного десятка квартир. Але це "дрібниці" - "стратегам" не до цього: їм подавай сотні мільйонів. Діагноз: КАЛІКИ,БЕЗДАРІ І ЗЛОДІЇ!!!
Енергозбереженець Показати IP 7 Листопада 2008 15:38
Наші чиновники, як завжди витають в емпіреях не бачачи, що робиться під носом. Ім подавай сотні мільйонів щоб було що "пиляти". А тим часом в районі вул. З. Космодем"Янської через славну річку Сапалаївку пролягає надземна теплотраса діаметром 500-600 мм практично позбавлена ізоляції, як красуня в Плейбої одягу. Це явище спостерігається на протязі останніх 5-6 років. Теплом, яке витрачене на обігрів атмосфери м. Луцька і Волинської області можна було обігріти не один десяток квартир. Але це все "дрібниці" - волинські "стратеги" мислять глобальними масштабами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus