USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волині представлять гламурного Мазепу

4 Вересня 2008 17:40
На Волині презентують всеукраїнський культурний проект «Мазепа. Made in Ukraine». Про це 4 вересня «Волинським Новинам» повідомила Ірина Качан.
Проект передбачає низку заходів, покликаних відкрити новий, гламурний погляд на видатного українця. Кампанію уже підтримали Олег Скрипка, Фагот («ТНМК»), інші відомі українські зірки та спортсмени.
Організатором проекту є відомий у більшості областей України своїми мистецькими акціями Громадський рух «Не будь байдужим!»
Мазепіана охопить 41 місто обласного та районного значень протягом вересня 2008 – липня 2009 років. Київ є одним із ключових міст, що беруть участь у цій кампанії.
Презентація відбудеться 5 вересня о 14.30 в готелі «Україна».
Довідково:
ВГО «Громадський рух «Не будь байдужим!» уже упродовж трьох років організовує регулярні культурно-мистецькі акції у різних містах України. Це проекти: літературні - «Куди подівся Дон Хозе?», «Укрмова-суперкльова!»; музично-інтерактивний - «Зроби подарунок Україні! Переходь на українську!»; клубно-музичний - «Ремікс 482».
«Небайдужі» виступали з акціями вже у двадцятьох містах України. У заходах Руху постійно беруть участь як волонтери зірки шоу-бізнесу, спорту, науки, літератури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus