USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинян навчатимуть знешкоджувати диверсантів

18 Травня 2015 16:31
На Волині відбуватиметься командно-штабне навчання. Його організовують згідно з вимогами президента, відповідно до розпорядження начальника Генштабу, під керівництвом командування сухопутних військ України, і триватимуть з 19 по 21 травня та 5-12 червня.

Про це повідомив виконувач обов’язків комісара області Роман Кулик під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 18 травня.

Командно-штабне навчання з територіальної оборони відбудеться у 2 етапи. Під час першого етапу (19-21 травня) проводитиметься оповіщення. А під час 2 етапу будуть сформовані підрозділи, які залучатимуться до заходів територіальної оборони.

Згідно з планом, на території області вже формується рота охорони Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату. Цей комісаріат уже здійснював заходи з оповіщення військовозобов’язаних та збором техніки.

Під час зборів відбудуться навчання з бойового злагодження, стройової підготовки, стрільби з різних видів зброї, та вивчатимуться інші предмети: розвідка, військова медицина, підривна справа. Також відпрацьовуватимуться завдання з охорони важливих споруд та об’єктів комунікацій, боротьба з диверсійними групами, супроводження вантажів.

Аналогічні підрозділи формуватимуться при всіх комісаріатах області та згідно з додатковим розпорядження Генерального штабу. Власне, Роман Кулик запросив добровольців взяти участь у навчаннях, аби здобути практичні навички військової справи.

Військовозобов’язаним, яких залучать до навчань, будуть виплачені добові та середньомісячна зарплата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
макс Показати IP 19 Травня 2015 08:25
Нехай волинян навчать, в першу чергу, бути людьми, поважати самих себе і інших, а не бути нахабними тупими скотами.
Анонім до макс Показати IP 19 Травня 2015 11:22
а ти сам звідки? Мабуть в твоїх краях райське життя?
Андрій Показати IP 19 Травня 2015 09:32
МАКС- тобі "респект.". Дуже влучно сказано в коментарі, молодець.
макс Показати IP 19 Травня 2015 12:14
Не райське. Теж з Волині. Вбиває, чому в маршрутці стоїть вагітна жінка, а бичок сидить і дивиться у вікно, коли їдеш повз ліс по трасі міжнородного значення і бачиш купи сміття, коли на кожному кроці ввечері на вулиці чуєш мат і перемат, коли дітлашня ходить по вулицях з пляшками пива, коли з генделиків розповзаються пяні мажори, а чиясь мати чекає дзвінка від сина із того довбаного Сходу. Чим ми гірші за тих самих поляків, білорусів, грузинів, більшість з яких не дозволяє собі такого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus