USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинян попереджають про три штами грипу

31 Жовтня 2017 11:39
В Україні, за прогнозами Всесвітньої організації охорони здоров’я, невдовзі циркулюватимуть три штами вірусу грипу.

Про це розповів керівник управління охорони здоров’я Микола Якимчук під час оперативної наради виконувача повноважень Луцького міського голови 31 жовтня.

«Прогнозується зростання випадків захворюваності в цьому сезоні на 14 % через відсутності імунітету до штамів грипу», – сказав Микола Якимчук.

Він також зазначив, що в Луцьку вже розпочалися заходи щодо підготовки до сезону підвищення загальної захворюваності на грип, зокрема, в плані запобігання випадків захворюваності.

«Важливим засобом запобігання захворюваності є щеплення. За інформацією постачальника, у листопаді очікується надходження вакцини, виробленої у Франції, яка вже пройшла необхідні перевірки», – акцентував керівник управління охорони здоров’я. Та додав, що щеплення від грипу не є обов’язковим, тож лучани, за бажанням, можуть отримати його за власні кошти чи за кошти роботодавця.

Також управління охорони здоров’я проводить постійний моніторинг ситуації. За його даними, за 2017 рік, станом на кінець жовтня, на грип хворіли більше 7,6 тисяч осіб, із яких 64 % – це діти.

Окрім того, Микола Якимчук відзначив, що основний шлях до швидкого видужання – це своєчасне звернення до лікаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 31 Жовтня 2017 12:47
А де її можна купити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus