USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинян просять допомогти онкохворій ковельчанці, про яку «всі забули»

22 Липня 2015 18:00
«Ніхто не приходить і не телефонує – забули всі, в тому числі і влада», – так про онкохвору ковельчанку Василину Мелещук написала місцева волонтерка Катерина Кухаренко. Вона просить підтримати сім’ю Мелещуків фінансово.

Відповідний допис з’явився на її сторінці у Фейсбуці.

«Провідала Василину Мелещук – онкохвору молоду дівчину з Ковеля. Давно не була, а вчора зателефонувала мама Оксана: «Прийдіть, побачите нове ліжко, і Василинку на вулицю вивезли», – описала ситуацію Кухаренко. І додала: Невеселу картину побачила: молода дівчина лежить нерухома з трубочками. Нелегкою була й розмова з мамою, яка штучно годує доньку й лікує (періодично виникають проблеми з очима, зубами та іншими органами, в трахеї ж – взагалі трубка, бо не відходить мокротиння).

Перед Великоднем зробили операцію – останню. Багато ліків треба, памперси , вологі серветки. Ніхто не приходить і не телефонує – забули всі, в тому числі і влада.

Написала заяву на ремонт даху, то зробили – переставили шиферини, а підвіконня у сусідки вкрали. Підлогу прийшли заміряли, яка прогнила – цим все і скінчилось.

Щотижня треба гроші на ліки , один «Уталакс» по 80 гривень на тиждень. Влада обіцяла дати матеріальну допомогу , але що то за сума – 300 гривень?

Душа болить…А де церква , де державні спеціальні служби, помічники депутатів? Телефонувала до однієї – дуже зайнята і грошей немає, мовляв, все на АТО. А Василині треба ж допомогти!», – написала волонтерка.

Детальніше про саму дівчину – у сюжеті Телевізійного центру Ковеля.



Допомогти Василині Мелещук можна, перерахувавши кошти на банківську картку: А-Банк, 4323355300297579, Мелещук Оксана Миколаївна.

За деталями звертайтеся до мами Василини – Оксани за телефоном: 093 47 30 331.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus