USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинян, що приїхали з-за кордону, не відправлятимуть на обсервацію

6 Квітня 2020 15:44
Волинян, які повернулися з-за кордону, не відправляють на обсервацію. Натомість, ці люди підписують пам’ятку про самоізоляцію.

Про це сьогодні, 6 квітня, під час онлайн-брифінгу у Волинській ОДА повідомила заступниця голови обласної державної адміністрації Тетяна Щербак.

«За станом на сьогодні, волинян, які працювали за кордоном, та повернулися додому, на обсервацію не відправляють. Усі вони підписують відповідну пам’ятку про самоізоляцію, і, відповідно, самоізольовуються. Якщо бачитимемо, що люди порушуватимуть режим самоізоляції, або ж їх буде настільки багато, що ми не зможемо фізично їх контролювати, ми будемо вимушені поселяти їх на обсервацію. На щастя, для цього у нас є не лише санаторій у Згоранах», – зазначила посадовиця.

Натомість, вона зауважила, що відсьогодні контроль за самоізоляцією волинян буде більш жорстким.

«Всі люди, які йдуть на самоізоляцію, мусять 14 днів обов’язково її дотримуватись. Щодо умов та відповідальності, то вона лягає на людей, що знаходяться на самоізоляції. Якщо цих умов не будуть дотримуватись, ми будемо змушені відправляти їх на 14-ти денну обсервацію», – акцентувала Щербак.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що усі громадяни України, котрі в’їжджатимуть на територію Волинської області через пропускні пункти «Ягодин», «Пулемець», «Доманово» та «Дольськ», зобов’язані проходити обов’язкову двотижневу обсервацію. Виняток становлять водії вантажних транспортних засобів. Про це йшлося під час онлайн-брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції 1 квітня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 6 Квітня 2020 15:55
А хто за цим слідкує, практично мало-хто дотримується самоізоляції
додік Показати IP 6 Квітня 2020 16:10
самох\яція... он, на ЛПЗ син прибув з-за кордону, заразив матір, а мати колегу на роботі...
Влад Показати IP 6 Квітня 2020 16:24
Добрий день! Я приїхав 2.04 з Польщі, прикордоники мені сказали пиз**й поки пускаємо і навіть температуру не поміряли, на той час я почував себе нормально. Хочу Вам анонімно сказати шановна Влада, що я срав на вашу самоізоляцію і на ваші писульки що підписав та на вас з висоти замку Люмбарта. Вчора в мене піднялася температура до 38 градусів та з'явився сухий кашель, живу я сам, їсти мені немає кому принести, тому десь о 20 годині 30 хв. 5.04. я пішов пішки у Там Там на закупи. На привеликий жаль маски в мене не було, але я прикривався кулаком коли кашляв. Люди які ходили в Там тамі теж дехто був без масок. Сьогодні мені стало гірше, болить щось у легенях і почервоніли очі. Дзвонити у швидку допомогу і проходити тест я не хочу, так як умови у нашій медицині мені не подобаються, карще якщо помру то дома. А Вам всім привіт, скоро всі складете мені компанію,бо я самотня людина яка повернулася з заробітків до Луцька. Думаю я не один такий. З повагою Ваш Луцький заробітчанин..
Анонім до Влад Показати IP 6 Квітня 2020 17:12
Ну все, герой,нема що добавити,звісно в усьому винна Влада......,кожен зрозуміє на свій розсуд.
лучанка до Анонім Показати IP 6 Квітня 2020 17:42
Це у нього такий гумор.Пєтросян..
Лучанин до Влад Показати IP 6 Квітня 2020 18:09
Тут або дуже слабенький гумор або у людиноньки голівонька хвора...
))) до Лучанин Показати IP 6 Квітня 2020 18:54
То підлікуйся йди.
Влад до Лучанина. до Лучанин Показати IP 6 Квітня 2020 19:00
Молчать контактний
лучанин Показати IP 6 Квітня 2020 16:27
Западенців, а особливо волиняк вирішили загеноцидити?
Авжеж Показати IP 6 Квітня 2020 16:47
Тобто здорові повинні ходити в масках, а потенційні розносчики можуть розслабитися. Для того щоб люди не ходили в масках цілком достатньо було ізолювати тих хто прибув з-за кордону, хоча б на 21 день. Звичайно народу дуже хочеться "подякувати" владі і тим хто прибув з-за кордону, адже саме через них всі сидять по домівках без свіжого повітря і бояться бути інфікованими, залишаються без грошей, економіці країни проходить триндець. Правду кажуть: в усьому світі коронавірус вражає легені і тільки в Україні в першу чергу мозок.
Народна прокуратура Показати IP 6 Квітня 2020 19:45
Чудово, а нам усім - знов продовження карантину. І так до безкінечності
Отакої Показати IP 7 Квітня 2020 08:09
Що це за щербак,де вона взялась?Памятки про обсервацію!Це те ж саме,що памятка по догляду за пальтом.Де вони взялись на нашу голову.А ми ж їх вибрали.Ну тоді мучимось далі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus