USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським бюджетникам можуть затримати зарплату

5 Березня 2014 09:00
Фахівці прогнозують погіршення економічної ситуації в країні, яке відчує кожен волинянин.

«У березні дійсно можливі невчасні виплати пенсій. Однак буде перерозподіл коштів. Казначейство першочергово направлятиме гроші на пенсії, потім на зарплати бюджетникам, відповідно, останні можуть відчути затримку грошей»,- розповідає Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач кафедри державних фінансів, професор Східноєвропейського університету імені Лесі Українки Микола Карлін.

У державі щороку дорожчають продукти харчування, не винятком стане й весна 2014-го року. Цю «важку» для гаманців українців тенденцію економісти пов’язують не лише з пустою казною у державі.

«Зараз весна, запаси продуктів харчування закінчуються, а своєчасного поповнення не буде. Причин кілька: відсутність власної продукції і дорогий долар. Чому немає продуктів власного виробництва!? Бо немає холодильників, морозильників, тому, на жаль, ми мусимо завозити їх з-за кордону. Перші кроки починалися, програма щодо сховищ була, втім, вона не реалізована належно», - каже Микола Карлін.

Економіст наголошує, що 2014-й рік буде фінансово складним для більшості українців. Однак, якщо Уряд працюватиме належно, то, наприкінці року, ми відчуємо стабілізацію. Зі слів фахівця, якщо в Україні почнеться реалізація реформ, які робила Польща, то за кілька років відчують покращення усі, а не лише окремі персони, як було до цього. Хоча, Микола Карлін наголошує, що в розкоші українці жити не почнуть вже найближчим часом, бо держава має величезні боргові зобов’язання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
питання Показати IP 5 Березня 2014 09:17
Ну а попередники, які "грабували" країну і зарплати і пенсії і соц-виплати платили вчасно і навіть, хоч і дуже мало, але підвищували... Чому від дій політиків повинні страждати прості, нужденні люди?!
123 Показати IP 5 Березня 2014 09:42
Пакращення вже сьогодні!
Бют і Ко. Показати IP 5 Березня 2014 09:48
Дякуємо за підтримку тупоголові волиняни, тепер ми будемо їсти (не казенні харчі), а ви палець смоктатимете. Не забувайте підтримувати у майбутньому, і запам'ятайте, переворот не пройде. Розженемо беркутівцями по справжньому, і Європа тільки підтримає.
коля Показати IP 5 Березня 2014 10:50
оце майдан і все. комусь так треба було люди будуть не то що краще жити а в злиднях жах це за гріхи за розпусту сауни бари ресторани коханки коханці гроші евро долари відпочинки кожного року на морях і там розпуста ще й яка тепер терпіть Боже наказання і вся моя сім"я в тому числі маю 4 дитини усіх одіти взути і харчувати важковато на зарплату 3500
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 11:18
постаралися дебіли-майдауни.Довго ми таке будемо терпіти шановні нормальні волиняни?
Лучанка Показати IP 5 Березня 2014 15:54
День, коли вони вийшли на майдан - став початком кінця!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus