USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам вручили державні нагороди

4 Вересня 2017 09:37
Нагороди та почесні звання, присвоєні указом президента, отримали волиняни.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 4 вересня.

Нагороди та звання, присвоєні волинянам указом президента, вручив голова ОДА Володимир Гунчик. Так, орденом «За заслуги» 3-го ступеню нагородили очільника ТзОВ «Житлобуд-2» Леоніда Стефановича.

Також присвоїли низку почесних звань волинянам. Звання заслужений лікар України отримав завідувач відділення анестезіології і інтенсивної терапії Волинської обласної клінічної лікарні Павло Гащишин. Звання заслужений працівник освіти України отримала директор Волинського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування Тетяна Литвиненко. Голова ОДА Зауважив, що вона багато зробила для того, щоб передати свої знання та працю для тих, хто працює в облдержадміністрації. Він наголосив, що держслужбовці – це теж еліта нашого краю, адже серед них багато відданих патріотів.

Насамкінець, звання Заслужений працівник сфери послуг України отримав керівник Маневицького виробничого управління житлово-комунального господарства Леонід Ковальський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Друзі Показати IP 4 Вересня 2017 10:04
Спочатку обшуки - потім нагороди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus